•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Wereldruiterspelen Normandië 2014

woensdag 18 december 2013

In 2014 worden de Wereldruiterspelen gehouden in Normandië. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat dit internationale evenement wordt georganiseerd in Frankrijk. Omdat Normandië ook wel bekend staat als het land van het paard, is Normandië gekozen als locatie.

Normandië telt een aantal stoeterijen; twee daarvan zijn nationaal bekend: Haras du Pin en Haras de Saint-Lô. Ook worden er in Normandië veel paardenshows georganiseerd en vinden er belangrijke paardenrennen plaats, waaronder in Deauville, Caen, Lisieux, Rouen, Graignes, Alençon, Barnoles de l’Orne, Argentan, Flers, bij Haras du Pin en bij Vaudreuil.

Er zijn meer dan 90 paardensportcentra die cursussen bieden voor beginners en gevorderden en waar wandelingen, meerdaagse wandeltochten en paarden- en springwedstrijden worden georganiseerd. Normandië heeft haar status als land van het paard echt verdiend; dit is ook de reden dat de Wereldruiterspelen nu daar plaats zullen vinden.

Wilt u de wereldruiterspelen in Normandië bijwonen? Kijk voor leuke verblijfplaatsen en vakantiehuizen op www.vakantiehuisfrankrijk.nl

Schrijf u in voor de nieuwsbrief