•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 19 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Experts in de verhuur van karakteristieke,
betaalbare vakantiehuizen in Frankrijk

Liberté-vakantiehuizen is opgericht in 2001 en houdt zich bezig met de verhuur van karakteristieke, betaalbare vakantiehuizen in o.a. Noord-Frankrijk, Normandië en Bretagne en de Franse Ardennen. Inmiddels zijn wij met 500 huizen één van de grootste Nederlandse aanbieders van karakteristieke vakantiehuizen in deze mooie regio's van Frankrijk.

Selectief huizenbeleid

Liberté hanteert een selectief huizenbeleid. Alleen karakteristieke, sfeervolle, goed ingerichte huizen nemen wij op in ons bestand. Om dit te kunnen waarborgen, bezoeken we alle vakantiehuizen zelf en hebben we regelmatig persoonlijk contact met de huiseigenaren. Daarnaast wordt jaarlijks opnieuw, per vakantiehuis, bekeken of het nog steeds voldoet aan onze criteria. Dit is ook de reden dat u op onze website alleen maar vakantiehuizen aantreft waar huurders tevreden tot zeer tevreden over zijn.

Actuele beschikbaarheid en klantgerichtheid
Wij besteden veel aandacht aan het actueel houden van de beschikbaarheid. Onze kalenders worden dagelijks bijgewerkt zodat de kans groot is dat uw boeking door kan gaan.

Daarnaast staat bij ons een klangerichte, persoonlijke benadering centraal. U kunt bij uw boeking aangeven of u gebeld wilt worden. Ook zijn wij zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar voor vragen.

Lid SGR en partner van de Europeesche Verzekeringen
Ons bedrijf is sinds 2001 aangesloten bij SGR. De garantieregeling van de SGR vindt u op: www.sgr.nl. Ons SGR-nummer is 2822. Daarnaast zijn wij partner van de Europeesche Verzekeringen. We zijn er trots op dat veel huurders jaar in jaar uit bij ons boeken en hopen dat nieuwe huurders dezelfde positieve ervaring met ons bedrijf zullen hebben!


Debby Weijers, Isabelle Blandeau, Jessica Kappers, Jip de Wilde, Moniek Vingerhoeds

Wij zijn trots op een klanttevredenheid van 8.8!

Dhr. Zwarts

Dat het een perfecte vakantie was en goed onthaal ook tydens verblijf werd er gevraagd of alles naar wens was De afstanden waren ook goed wat wij wouden zien Gewoon een perfect huis en zeer goede vriendelijke mensen dankzij liberte hartelijk dank

Vakantiehuis CV136 (Normandië)

Mevr. Heijbroek

Een hele fijne woning in een prachtige omgeving.  Voor ons de eerste keer via Liberte, is een aanrader. Alles tiptop geregeld!

Vakantiehuis SM75 (Normandië)

Dhr. de Wolff

Gastvrije eigenaar die veel informatie over de omgeving kan geven. Lokatie zeer rustig, nabij gehucht midden in agrarisch gebied. Liberté heeft goede, persoonlijke adviezen gegeven en heeft bemiddeld voor afwijkende aankomst- en vertrekdata. Dat kon, omdat het hoogseizoen nog net niet was begonnen.

Vakantiehuis CV11 (Normandië)

Mevr. Nijhof

Prachtige huisje met uitzicht op de Maas. Prima in orde. Liberte regelt alles keurig.

Vakantiehuis AR18 (Champagne-Ardennen)

Dhr. Bindels

Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en konden met onze vragen zeker bij hen terecht. De omgeving is prachtig en we hebben een goed verblijf gehad in het huisje. Een vakantie om met een goede herinnering op terug te kijken. Complimenten aan jullie en aan de huiseigenaren.

Vakantiehuis SM126 (Normandië)

Schrijf u in voor de nieuwsbrief