•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 20 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Experts in de verhuur van karakteristieke, betaalbare vakantiehuizen in Frankrijk

Liberté-vakantiehuizen is opgericht in 2001 en houdt zich bezig met de verhuur van karakteristieke, betaalbare vakantiehuizen in o.a. Noord-Frankrijk, Normandië en Bretagne en de Franse Ardennen. Inmiddels zijn wij met meer dan 600 huizen één van de grootste Nederlandse aanbieders van karakteristieke vakantiehuizen in deze fantastische regio's van Frankrijk.

Selectief huizenbeleid

Liberté hanteert een selectief huizenbeleid. Alleen karakteristieke, sfeervolle, goed ingerichte huizen nemen wij op in ons bestand. Om dit te kunnen waarborgen, bezoeken we alle vakantiehuizen zelf en hebben we regelmatig persoonlijk contact met de huiseigenaren. Daarnaast wordt jaarlijks opnieuw, per vakantiehuis, bekeken of het nog steeds voldoet aan onze criteria. Dit is ook de reden dat u op onze website alleen maar vakantiehuizen aantreft waar huurders tevreden tot zeer tevreden over zijn.

Actuele beschikbaarheid en klantgerichtheid
Wij besteden veel aandacht aan het actueel houden van de beschikbaarheid. Onze kalenders worden dagelijks bijgewerkt zodat de kans groot is dat uw boeking door kan gaan.

Daarnaast staat bij ons een klangerichte, persoonlijke benadering centraal. U kunt bij uw boeking aangeven of u gebeld wilt worden. Ook zijn wij zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar voor vragen.

Lid SGR en partner van de Europeesche Verzekeringen
Ons bedrijf is sinds 2001 aangesloten bij SGR. De garantieregeling van de SGR vindt u op: www.sgr.nl. Ons SGR-nummer is 2822. Daarnaast zijn wij partner van de Europeesche Verzekeringen.

We vinden het een groot compliment dat veel huurders jaar in jaar uit bij ons boeken en hopen dat nieuwe huurders dezelfde positieve ervaring met ons bedrijf zullen hebben!

Debby Weijers, Isabelle Blandeau, Jessica Kappers, Jip de Wilde, Moniek Vingerhoeds

Wij zijn trots op een klanttevredenheid van 8.8!

Mevr. de Jong

Dit huis voldoet aan de verwachtingen. Fijne plaats als uitvalsbasis voor uitstapjes, zoals D-Day stranden, musea ect. Mooie omgeving. Arromanches is 1 km er vandaan. Zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Heel positief over Liberté; vragen worden snel beantwoord door een vriendelijke medewerkster.

Vakantiehuis CV161 (Normandië)

Dhr. Berns

Liberte heeft een duidelijke website. De omschrijving van het huis is correct weergegeven. Correcte boeking en afhandeling. Snelle reactie op mijn vragen.

Vakantiehuis SM77a (Normandië)

Mevr. Lieshout

Sfeervol huis in maritieme stijl, passend bij een huis zo dicht aan de kust. Het is van alle gemakken voorzien, en heeft uitzicht op de tuin. Fijne uitvalsbasis om alle musea die met d-day te maken hebben te bezoeken. Fijne omgeving om te wandelen en te fietsen. Voor wie van vis en zeevruchten houdt, ook zeker de moeite waard. Al meer dan 10 jaar zeer positieve ervaring met de huisjes van Liberté. Nog nooit teleurgesteld. Ik hoop dat Liberté ook huisjes gaat aanbieden in andere Franse regio’s,

Vakantiehuis CV27 (Normandië)

Dhr. Jongenotter

Leuk en knus huis met grote tuin. Fantastische omgeving en hele aardige eigenaren. Informatie via liberte erg duidelijk en goed bereikbaar.

Vakantiehuis CV250 (Normandië)

Dhr. van Sambeek

Leuk verblijf in een hele mooie streek. Perfect huis met groot gezin (of vrienden). Huis is groot genoeg voor iedereen om zijn plek te vinden. Alles was goed georganiseerd door Liberte.

Vakantiehuis EU51 (Normandië)

Dhr. Westerhof

Voor wandelaars is deze regio een paradijs. De G34 is echt prachtig. Het huis was schoon en netjes, fijne slaapkamers. Alles goed geregeld.

Vakantiehuis IV21b (Bretagne)

Schrijf u in voor de nieuwsbrief