•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Experts in de verhuur van karakteristieke, betaalbare vakantiehuizen in Frankrijk

Liberté-vakantiehuizen is opgericht in 2001 en houdt zich bezig met de verhuur van karakteristieke, betaalbare vakantiehuizen in o.a. Noord-Frankrijk, Normandië en Bretagne en de Franse Ardennen. Inmiddels zijn wij met meer dan 600 huizen één van de grootste Nederlandse aanbieders van karakteristieke vakantiehuizen in deze fantastische regio's van Frankrijk.

Selectief huizenbeleid

Liberté hanteert een selectief huizenbeleid. Alleen karakteristieke, sfeervolle, goed ingerichte huizen nemen wij op in ons bestand. Om dit te kunnen waarborgen, bezoeken we alle vakantiehuizen zelf en hebben we regelmatig persoonlijk contact met de huiseigenaren. Daarnaast wordt jaarlijks opnieuw, per vakantiehuis, bekeken of het nog steeds voldoet aan onze criteria. Dit is ook de reden dat u op onze website alleen maar vakantiehuizen aantreft waar huurders tevreden tot zeer tevreden over zijn.

Actuele beschikbaarheid en klantgerichtheid
Wij besteden veel aandacht aan het actueel houden van de beschikbaarheid. Onze kalenders worden dagelijks bijgewerkt zodat de kans groot is dat uw boeking door kan gaan.

Daarnaast staat bij ons een klangerichte, persoonlijke benadering centraal. U kunt bij uw boeking aangeven of u gebeld wilt worden. Ook zijn wij zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar voor vragen.

Lid SGR en partner van de Europeesche Verzekeringen
Ons bedrijf is sinds 2001 aangesloten bij SGR. De garantieregeling van de SGR vindt u op: www.sgr.nl. Ons SGR-nummer is 2822. Daarnaast zijn wij partner van de Europeesche Verzekeringen.

We vinden het een groot compliment dat veel huurders jaar in jaar uit bij ons boeken en hopen dat nieuwe huurders dezelfde positieve ervaring met ons bedrijf zullen hebben!

Debby Weijers, Isabelle Blandeau, Jessica Kappers, Jip de Wilde, Moniek Vingerhoeds

Wij zijn trots op een klanttevredenheid van 8.8!

Dhr. Kous - aug. 2023

Om te beginnen was de service van Liberte was super. Het huisje geeft meer dan genoeg ruimte voor ons als gezin van 10 personen. Het is in ieder geval heerlijk rustig tot stil toe. Er lagen allemaal lekkere dingen klaar toen we aankwamen, dat voelt echt als welkom. Je kunt er mooie plekken bezoeken al moet je daar wel wat verder voor rijden 1.30 tot 1.45 uur. bv naar de invasiestranden, maar echt de moeite waard. Ook mooie wandelroutes niet ver weg(Fort Moville). Mensen zijn vriendelijk al is de taal wel een dingetje ( wij konden geen frans, wel engels, zij maar een klein beetje engels)

Vakantiehuis EU103 (Normandië)

Dhr. de Vries - juli 2023

Super locatie voor mensen die van rust en de natuur houden , op korte afstand van een aantal zeer mooie stadjes aan de kust van Normandie.. Liberte is een goede reisorganisatie met goede informatie over de huisjes

Vakantiehuis SM133 (Normandië)

Dhr. Mous - juli 2023

Zeer dienstbaar en prima communicatie. Geheel komt heel betrouwbaar over en blijkt ook te kloppen. Net huis op perfecte locatie ! Zeker aan geraden via Liberte dit huis te boeken . Prijs: kwaliteit uitstekend ! Dank hiervoor!

Vakantiehuis CV274 (Normandië)

Mevr. Ollivier - juni 2023

Prachtig en met smaak ingericht appartement, temidden van de 2de wereldoorlog geschiedenis. En op Liberte kan steeds gerekend worden inzake correctheid en omschrijving. En we kijken reeds uit naar de zomer van 2024

Vakantiehuis CV344 (Normandië)

Mevr. Bakker e.v. Jansen - juni 2023

Dit jaar voor de tweede maal gebruik gemaakt van de diensten van Liberté. Wij hebben van een heerlijke vakantie in een heel fijne woning in Normandië genoten. We hebben al verschillende malen de website van Liberté doorgegeven aan vrienden!

Vakantiehuis CV90 (Normandië)

Dhr. van Benthem - mei 2023

Mooi groot huis en Liberté is een prima organisatie. Zouden weer opnieuw hiervoor kiezen.

Vakantiehuis CV115 (Normandië)

Schrijf u in voor de nieuwsbrief