•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 22 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Experts in de verhuur van karakteristieke, betaalbare vakantiehuizen in Frankrijk

Liberté-vakantiehuizen is opgericht in 2001 en houdt zich bezig met de verhuur van karakteristieke, betaalbare vakantiehuizen in o.a. Noord-Frankrijk, Normandië en Bretagne en de Franse Ardennen. Inmiddels zijn wij met meer dan 600 huizen één van de grootste Nederlandse aanbieders van karakteristieke vakantiehuizen in deze fantastische regio's van Frankrijk.

Selectief huizenbeleid

Liberté hanteert een selectief huizenbeleid. Alleen karakteristieke, sfeervolle, goed ingerichte huizen nemen wij op in ons bestand. Om dit te kunnen waarborgen, bezoeken we alle vakantiehuizen zelf en hebben we regelmatig persoonlijk contact met de huiseigenaren. Daarnaast wordt jaarlijks opnieuw, per vakantiehuis, bekeken of het nog steeds voldoet aan onze criteria. Dit is ook de reden dat u op onze website alleen maar vakantiehuizen aantreft waar huurders tevreden tot zeer tevreden over zijn.

Actuele beschikbaarheid en klantgerichtheid
Wij besteden veel aandacht aan het actueel houden van de beschikbaarheid. Onze kalenders worden dagelijks bijgewerkt zodat de kans groot is dat uw boeking door kan gaan.

Daarnaast staat bij ons een klangerichte, persoonlijke benadering centraal. U kunt bij uw boeking aangeven of u gebeld wilt worden. Ook zijn wij zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar voor vragen.

Lid SGR en partner van de Europeesche Verzekeringen
Ons bedrijf is sinds 2001 aangesloten bij SGR. De garantieregeling van de SGR vindt u op: www.sgr.nl. Ons SGR-nummer is 2822. Daarnaast zijn wij partner van de Europeesche Verzekeringen.

We vinden het een groot compliment dat veel huurders jaar in jaar uit bij ons boeken en hopen dat nieuwe huurders dezelfde positieve ervaring met ons bedrijf zullen hebben!

Debby Weijers, Isabelle Blandeau, Jessica Kappers, Jip de Wilde, Moniek Vingerhoeds

Wij zijn trots op een klanttevredenheid van 8.8!

Dhr. van Arnhem - juli 2022

Heerlijk ruim huis, van alle gemakken voorzien. Fijne grote tuin met speelgelegenheid voor kinderen. Zeer vriendelijke gastvrouw. En wat een rust...het is er echt hélemaal stil. Een aanrader, deze woning! En alles ook heel netjes geregeld door Liberté, nergens werk mee gehad.

Vakantiehuis CV176 (Normandië)

Mevr. van Baar - juli 2022

Een mooi gerenoveerd huisje op een ideale ligging ten opzichte van alles (bakker, restaurants, strand, winkels, bezienswaardigheden). De reservering via Liberté is duidelijk en praktisch.

Vakantiehuis CV223 (Normandië)

Dhr. Van der Eycken

Wij waren aangenaam verrast met jullie prima service bij het boeken van deze vakantiewoning. Deze is door ons gezelschap van 7 personen ook zeer wel bevallen.

Vakantiehuis CV312 (Normandië)

Dhr. Geurts - juli 2022

Liberte maakt het echt waar.

Vakantiehuis CV161 (Normandië)

Mevr. van Laarhoven - juli 2022

Het was een heerlijk huis op een fijne locatie en mooie omgeving. De huiseigenaren waren bijzonder vriendelijk. Ook raden wij aan om bij Liberte je vakantie te boeken. Er wordt meegedacht met de klant, heel klantvriendelijk.

Vakantiehuis MA52 (Normandië)

Dhr. Visser - mei 2022

Prima vakantie huis in een voor velen interessante omgeving! (invasiestranden WO II). Afhandeling door Liberte zeer correct.

Vakantiehuis CV329 (Normandië)

Schrijf u in voor de nieuwsbrief