•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 19 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Corona virus: veelgestelde vragen

Beste huurder,
Gezien de huidige, uitzonderlijke omstandigheden met betrekking tot het corona-virus, krijgen wij veel vragen. Met onderstaande, veelgestelde vragen, hopen we u meer duidelijkheid te geven.
Gaat uw huurperiode binnen nu en 6 weken in en wilt u omboeken of annuleren? Dan vragen wij contact met ons op te nemen. Gaat uw huurperiode over meer dan 6 weken in? Dan vragen wij u te wachten en contact met ons op te nemen als u binnen de 6 weken-termijn valt. Omdat we bijzonder veel vragen krijgen reageren we wellicht minder snel dan u van ons gewend bent. We danken u voor uw begrip hiervoor en wensen u veel sterkte en gezondheid in deze tijd.

Liberté-vakantiehuizen

1. Kan ik door Corona nog op vakantie naar Frankrijk?
Het Ministerie van Buitenlandse zaken bepaalt mede op basis van overleg met de gezondheidsinstanties in binnen - en buitenland of het veilig is om te reizen naar Frankrijk. Kijk hier voor een link gericht op uitleg van de kleurcode specifiek over het Corona virus. Klik hier voor het reisadvies voor Frankrijk. Dit advies wordt dagelijks bijgewerkt.
2. Ik moet de 2e betaling op korte termijn voldoen en twijfel of ik wel of niet kan gaan.
Twijfelt u of u op vakantie kunt gaan en moet u op korte termijn de 2e betaling voldoen? We bieden aan om de 2e betaling 2 weken later te voldoen zodat u de situatie nog even aan kunt kijken. Wilt u hier gebruik van maken? Neemt u dan contact met ons op per mail.
3. De huurperiode van mijn vakantiehuis gaat binnen nu en 6 weken in. Wat kan ik doen?
1) U wacht nog even af of de situatie zich verbetert.
2) U informeert naar de omboekingsmogelijkheden. In sommige gevallen is het mogelijk om hetzelfde huis om te boeken naar september t/m december 2020. Indien u dit wenst vragen wij u per mail de gewenste periode aan ons door te geven. Wij vragen u z.s.m. contact met ons op te nemen per mail. De administratiekosten voor het omboeken bedragen € 50,-.
Het is helaas niet mogelijk om om te boeken naar 2021.
3) U annuleert uw boeking.
4. Ik wil mijn boeking annuleren. Wat zijn de mogelijkheden?
1) U heeft de Allrisk Annuleringsverzekering via ons afgesloten. Heeft u een Allrisk Annuleringsdekking van de Europeesche en heeft u deze verzekering vóór 24 januari 2020 bij ons afgesloten? Dan kunt u een beroep doen op uw Allrisk Annuleringsdekking. Deze verzekering dekt 75% van de kosten. Sluit u vanaf 24 januari 2020 een nieuwe verzekering met Allrisk Annuleringsdekking? Dan biedt deze geen dekking als de boeking geannuleerd wordt in verband met het Corona-virus omdat de situatie momenteel van dien aard is dat de schade niet onvoorzien is.
2) U heeft een eigen annuleringsverzekering afgesloten. Of kosten van annuleren of omboeken gedekt zijn hangt af van het type verzekering dat u heeft afgesloten. Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij of bekijk het overzicht van de voorwaarden per reisverzekeraar.
3) U heeft geen verzekering afgesloten. Indien u geen verzekering heeft afgesloten dan vindt geen restitutie plaats van de reeds betaalde huursom. Zie ook punt 9.4 van de huurvoorwaarden.
5. De huurperiode van mijn huis gaat over meer dan 6 weken in. Wat kan ik doen?
Als de huurperiode over meer dan 6 weken in gaat dan vragen wij u te wachten en contact met ons op te nemen totdat u binnen de 6 weken termijn valt. Dank voor uw begrip.
6. Is het niet beter om te wachten met boeken in verband met het Corona virus?
Voor de meest actuele informatie rondom het Corona virus verwijzen wij u naar de website van het RIVM.. Als u vakantieplannen wilt maken is de keuze van een vakantiehuis binnen de huidige omstandigheden een relatief veilige keuze. Onze vakantiehuizen liggen met name in Noord-Frankrijk, Normandië en Bretagne en zijn met eigen vervoer zeer goed bereikbaar. Bovendien verblijft u in uw vakantiehuis met enkel uw eigen reisgezelschap.

Heeft u een andere vraag? Neemt u dan contact met ons op.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.30 uur.
Zaterdag.: 9.00-17.00 uur (mei t/m half aug.)

Krijgt u ons niet aan de lijn, spreekt u dan een bericht in. Wij bellen u z.s.m. terug.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief