•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Luxe vakantiehuizen Vendée

vrijdag 1 maart 2024

Wilt u met uw gezin genieten van een onbezorgde en onvervalste zomervakantie? Dan zijn onze luxe vakantiehuizen in de Vendée de perfecte bestemming voor u! Het milde en zonnige klimaat van deze streek en de overdaad aan heerlijke fijne zandstranden en mooie eilanden maakt de Vendée tot dè ultieme familiebestemming. De kust in deze regio staat garant voor uren strand-, zwem- en watersportplezier en kent dan ook veel geliefde en populaire badplaatsen, zoals het mooie Sable d’Olonne. Maar ook landinwaarts heeft de streek u veel te bieden: boeiende moeraslandschappen, kanalen en een prachtig groen coulisselandschap bezaaid met oude kastelen en abdijen. Een heerlijke streek om vanuit één van onze luxe vakantiehuizen te ontdekken!

Luxe vakantiehuizen Vendée: Ile de Noirmoutier en Ile d’Yeu

Huurt u onze comfortabele vakantiewoning bij het gezellige dorpje Beauvoir sur Mer, dan is dat het perfecte uitgangspunt voor een bezoek aan het prachtige mimosa eiland: Noirmoutier. Al sinds de Belle Époque bezoeken toeristen dit eiland vanwege haar fijne zandstranden en zeker op het Plage des Dames kunt u de grandeur van weleer nog steeds in de zilte lucht proeven.

Houdt u van wandelen? Dan biedt het nabij gelegen eiland Ile d’Yeu u prachtige aangelegde routes langs haar mooie kustlijn en steile kliffen. Ook het imposante ‘Vieux château’ dat over de kliffen van Ile d’Yeu uitkijkt is een bezoek zeker waard.

Beauvoir sur Mer staat ook bekend om haar oesterkwekerijen. Deze kwekerijen zijn erg interessant om eens te bezoeken, maar vergeet u ook zeker niet om de oesters uit deze streek te proeven!

Ile d'Yeu

Luxe vakantiehuizen Vendée: Marais Poitevin

Iets verder landinwaarts ontdekt u één van de mooiste, door de mens gemaakte landschappen. De Mairais Poitevin, ook wel 'de groene kathedraal' genoemd, is een landschap dat doorkruist wordt door kanalen. Dit bijzondere gebied kunt u het best per boot ontdekken. Op diverse plekken kunt u traditionele punters huren, die u over het water naar de mooiste plekjes leiden. Laat u bijvoorbeeld betoveren door de prachtige Marais abdij in Maillezais.
Onze vakantiehuizen liggen dicht bij dit ‘groene Venetië’, een heerlijke en comfortabele uitvalsbasis van waaruit u de streek kunt ontdekken.

Marais Poitevin

Luxe vakantiehuizen Vendée: Le Bocage

Logeren op stand kan ook.  Deze huizen liggen op het landgoed van een baron en een barones waar u ook de beschikking heeft over een zwembad. De huizen liggen midden in de groene heuvels van de Vendée; le Bocage. Dit landschap, doorkruist door meanderende rivieren, is bezaait met historie en natuurschoon. Ideaal om te voet of per fiets te ontdekken. Volg de rivier de Sèvre Nantaise en ontdek de molens, kastelen en middeleeuwse forten die langs haar oevers te vinden zijn.

Bent u met uw kinderen op vakantie? Dan is een bezoek aan het populaire, maar vooral ook zeer spectaculaire themapark ‘Puy du Fou’ een must. Dit park, dat al diverse keren is uitgeroepen tot beste themapark van de wereld en van Europa, brengt diverse betoverende shows ten tonele, waar het hele gezin van onder de indruk zal zijn. In deze shows, worden met veel spektakel, acteurs en special effects momenten uit de geschiedenis nagespeeld. Een aanrader voor eenieder die vakantie viert in de Vendée!

Waar u ook neerstrijkt in deze mooie streek, onze luxe vakantiehuizen in de Vendée bieden u een comfortabele basis van waaruit u onbezorgd kunt genieten van uw vakantie. Al onze huizen in deze regio beschikken over compleet uitgeruste keukens, voorzien van afwasmachine en magnetron. Voor uw gemak zijn ook in alle huizen wasmachines aanwezig. Voor mooie zomeravonden heeft u ook een barbecue tot uw beschikking, waarmee u voor uw gezin een heerlijk diner in de tuin van uw eigen vakantiehuisje kunt bereiden. Kortom: huurt u één van onze comfortabele vakantiehuizen dan bent u van alle gemakken voorzien en hebben u en uw gezin alle tijd om te genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige regio van de Vendée.

Klik hieronder voor een compleet overzicht van onze vakantiehuizen in de Vendée.

Bekijk hier onze (luxe) huizen in de Vendée
Oesters eten
Boek hier vakantiehuis VE26
Vakantiehuis VE26 in Beauvoir-sur-Mer
Boek hier vakantiehuis VE31
Vakantiehuis VE31 in Château-Guibert
Boek hier vakantiehuis VE22
Vakantiehuis VE22 in Sint-Christophe-du-Ligneron

Schrijf u in voor de nieuwsbrief