•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Meer sjans met Frans!

zaterdag 10 juni 2017

De groep Nederlanders die ‘iets’ met Frankrijk heeft groeit gestaag. Met z’n honderd duizenden wonen we er permanent of semi-permanent. Hele volksstammen vertrekken iedere zomer richting de Franse camping, op zoek naar het je-ne-sais-quoi dat Frankrijk heeft en Nederland mist.

Meer sjans met Frans! is een onconventioneel taalboek, geschreven voor Nederlanders met een flinke basiskennis Frans en een meer dan gemiddelde interesse voor de taal. Mensen die willen weten waarom une batterie geen batterij is en une rampe geen ramp, wat un S.D.F. is of une BD en waarom de Fransen zo slecht Engels spreken. In een tiental stukjes, doorspekt met persoonlijke anekdotes, komen onderwerpen aan de orde waar Nederlanders vaak moeite mee hebben, bijvoorbeeld ‘valse vrienden’.

Ook straattaal en Frans op het werk ontbreken niet. Zonder het gevoel te hebben een studieboek door te worstelen, krijg je ongemerkt een heel nieuwe kijk op deze misschien wel mooiste taal ter wereld. (tekst: Marion Everink)

Boek nu voor juli en augustus en ontvang dit leuke boek van Marion Everink cadeau! (geldig voor boekingen vanaf 6 juni).

Schrijf u in voor de nieuwsbrief