•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Een heerlijk Normandisch gerecht: kip met cider

maandag 13 februari 2012

Dit eenvoudig te bereiden gerecht is typisch Normandisch en erg smakelijk!

Voorbereidingstijd: 15 minuten. Suddertijd : 2, 5 uur.

Snijd een biologische kip in stukken en braad deze vervolgens even aan in boter of in olie. Voeg 1,5 dl calvados toe en flambeer het. Bestrooi de kip met een eetlepel bloem en roer het er goed doorheen. Vul het aan met cider, peper en zout. Voeg een bouquet garni toe, een ui met erin gestoken kruidnagelen en een paar gesnipperde uien.

Laat het geheel 2 tot 2,5 uur sudderen en voeg vervolgens een handje champignons toe. Dit gerecht kunt u het beste opdienen met een goede cider!

Bon appetit!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief