•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 18 jaar persoonlijke, snelle service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Top 25: de mooiste bezienswaardigheden van Noord-Frankrijk

maandag 15 februari 2016

Wilt u niet te ver rijden en toch genieten van een heerlijke vakantie aan de kust? Dan is Noord Frankrijk voor u de ideale vakantiebestemming. Met zijn historische steden en dorpjes, prachtige natuur, fijne zandstranden en charmante badplaatsjes vindt u hier een enorme diversiteit van bezienswaardigheden. Leuke tips voor een bezoek aan deze regio vindt u in onze top 25 van mooiste bezienswaardigheden van Noord-Frankrijk.

Als kunst- en cultuurliefhebber kunt u uw hart ophalen in Noord Frankrijk. Dankzij zijn bewogen geschiedenis kent het vele mooie historische bezienswaardigheden, zoals indrukwekkende kathedralen en eeuwenoude abdijen. Ontdek ook het culturele Lille en zijn mix van oude en moderne architecturale bezienswaardigheden. Ook als natuurliefhebber is het heerlijk in Noord Frankrijk. U mag de overweldigende landschappen van de Kaap Blanc-Nez en de Kaap Gris-Nez beslist niet missen!

1. Het overweldigend mooie landschap van de Kaap Blanc-Nez

Het overweldigend mooie landschap van de Kaap Blanc-Nez kunt u zich bijna niet voorstellen in het vlakke land van Noord Frankrijk. Net als de Mont Saint-Michel behoort de Kaap Blanc-Nez tot de mooiste bezienswaardigheden van Frankrijk (‘les Grands Sites de France’). De steile, witte klif is zo’n 100 miljoen jaar oud en is prachtig versierd met heide dat wordt blootgesteld aan de zoute nevel van de zee.

Als de enige kalkstenen klif  langs de kust van Nord-Pas-de-Calais vindt u hier een prachtige originaliteit aan flora. Wanneer u de klif tussen mei en september bezoekt staat het in volle bloei. Met een hoogte van wel 134 meter heeft u, vooral op heldere dagen, bovendien prachtige uitzichten. Als u goed kijkt kunt u in de verte zelfs de kliffen van Dover waarnemen!

 2. De prachtige natuur van de vallei van de Somme

De rivier de Somme zet zijn koers van de Aisne naar het kleurrijke dorpje Saint Valery sur Somme in de majestueuze Baai van de Somme. Rustig stromend door een groen lint vormt het de ruggengraat van dit stukje Noord Frankrijk. In de vallei vindt u mooie bezienswaardigheden en wandelpaden vanwaar u schitterende uitzichten heeft op de meanderende rivier. Wandelend door de vallei zult u zich zo af en toe even wanen in een schilderij van de Franse impressionist Renoir. Naast het vinden van de rust van de natuur kunt u in de vallei de leukste outdoor-activiteiten ondernemen, zoals bijvoorbeeld kanoën, kajakken en mountainbiken.

3. De fijne zandstranden van de Opaalkust in Noord Frankrijk

Een mozaïek van leuke badplaatsjes en mooie landschappen en bezienswaardigheden; de Opaalkust strekt zich uit van het badplaatsje Berck sur Mer tot aan de Belgische grens. Vooral de lichtval in dit stukje Noord Frankrijk, waar vele schilders dankbaar gebruik van hebben gemaakt, is hier overweldigend. Geniet van zijn fijne zandstranden, neem een frisse duik of ervaar de romantiek van de mooiste zonsondergangen. De Opaalkust is de perfecte plek voor rust, ruimte en ontspanning!

De fijne zandstranden van Berck sur Mer

4. Saint Valery sur Somme; het kleurrijkste dorpje van Noord Frankrijk

Laat u verleiden door de onmiskenbare charme van het kleurrijkste dorpje van Noord Frankrijk. Gelegen op een heuvel met uitzicht op de baai van de Somme is Saint Valery sur Somme een prachtig dorpje om te bezoeken. Binnen de stadsmuren vindt u mooie bezienswaardigheden, geplaveide straatjes en huizen met kleurrijke gevels.

Dankzij zijn strategische ligging op een klakstenen klif heeft Saint Valery sur Somme een rijke en bewogen geschiedenis. Vooral het hogere gedeelte van de stad kent mooie bezienswaardigheden en is een mooi voorbeeld van middeleeuwse architectuur. Wat lager gelegen vindt u de wijk Courtgain waarvan de kleine, kleurrijke en dicht op elkaar staande huisjes vroeger werden bewoond door matrozen. Geniet van de vriendelijke sfeer en slenter door de geplaveide straatjes vol met schattige huisjes terwijl de zon langzaam zijn intrede maakt en prachtig schijnt op de baai van de Somme.

 5. Kaap Gris-Nez; één van de mooiste kliffen van Noord Frankrijk

Bij de Kaap Gris Nez vindt u het ontmoetingspunt van de Noordzee en het Engels Kanaal. De klif staat bekend als één van de mooiste van Noord Frankrijk en staat vooral bekend om zijn winderige temperament. Naast een mooie bezienswaardigheid is het de perfecte plek om een frisse neus te halen.

Op de top van de Kaap Gris-Nez heeft u een geweldig uitzicht op de haven van Boulogne sur Mer, het dorpje Wissant en de fijne lange zandstranden. Geniet van het uitzicht van deze wonderschone bezienswaardigheid en maak een lange wandeling over het strand. U bent hier helemaal één met de natuur.

Uitzicht van Cap Griz Nez over Cap Blanc Nez

6. Lille en zijn culturele bezienswaardigheden

Geclassificeerd als Stad van Kunst en Geschiedenis van Noord Frankrijk is Lille rijk aan culturele bezienswaardigheden. De stad heeft zich door de jaren heen getransformeerd tot een bruisende metropool. Begin uw bezoek in het hart van de stad. Hier wordt het centrale plein van de stad, ‘la Grand Place’ omzoomd door cafés, brasserieën en prachtige herenhuizen met kleurrijke gevels. Om het plein vindt u pittoreske straatjes waar het heerlijk slenteren is. Ontdek de interessante mix van oude en moderne architecturale bezienswaardigheden en geniet van het unieke licht dat de stad een bijzondere charme geeft.

Tip: cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Museum van de Schone kunsten. Het museum is prachtig gevestigd in een gebouw uit de late 19de eeuw en beschikt over een prestigieuze verzameling van schilderijen, sculpturen, tekeningen en keramiek.

7. Le Touquet Paris Plage: het strand van de Parijzenaren

Een lang zandstrand en een eeuwenoud bos; de natuur is onmiskenbaar aanwezig in Le Touquet Paris Plage. Gelegen in Noord Frankrijk is dit badplaatsje met zijn uitgestrekte zandstranden vooral tijdens de zomermaanden erg geliefd onder de Parijzenaren. Geniet van een heerlijke dag aan zee terwijl de zeehonden zich in de zon verzamelen op de zandbanken langs de kust.

Sinds de oprichting van het badplaatsje in 1882 hebben verschillende architecten zich hier gevestigd. In het dorpje zelf vindt u dan ook een prachtige architecturale bezienswaardigheden. Ontdek de mooiste villa’s en gebouwen in een neoklassieke of Anglo-Normandische stijl.

8. Het artistieke Crotoy

Prachtig gelegen in de natuurlijke omgeving van de baai van de Somme vindt u het badplaatsje Crotoy. In het begin van de 20ste eeuw vierde het badplaatsje zijn hoogtijdagen. Vele beroemde schrijvers, dichters en schilders vielen voor de magie van het dorpje en zijn prachtige lichtval. Onder andere Jules Verne, de romanschrijver Colette en de post impressionistische schilder Georges Seurat waren enkele van zijn beroemde gasten. Dankzij zijn artistieke verleden zijn de vele kunstgalerijen van het dorpje bezienswaardigheden die u niet mag missen. Crotoy is bovendien niet alleen geliefd om zijn artistieke karakter. Ook zijn fijne zandstrand langs de kust maakt het een geliefde bestemming in Noord Frankrijk.

9. De baai van de Somme; de mooiste baai van Noord Frankrijk

De baai van de Somme staat bekend als één van de mooiste van Frankrijk en heeft door zijn betoverende licht vele schilders en schrijvers geïnspireerd. Het is een bezienswaardigheid die u beslist niet mag missen tijdens uw bezoek aan Noord Frankrijk!

Verschillende getijden en seizoenen vormen het landschap van de baai die zich perfect leent voor lange wandelingen. Het wandelpad ‘le Littoral Picard’ leidt u langs de mooiste plekjes van de baai. U passeert lange zandstranden, talloze schattige strandhuisjes, prachtige duinen en andere mooie bezienswaardigheden.

Zeehonden in de baai van de Somme

10. Het bruisende Calais

Tegenover de witte kliffen van Dover en aan de oevers van het Kanaal vindt u de havenstad Calais. Calais is vooral geliefd om zijn zandstrand, gastvrijheid en vriendelijke sfeer. Het bruisende centrum, Franse gerechten en diverse historische bezienswaardigheden zijn goede redenen om de stad te verkennen.

Lang en massief vanuit de verte is de Notre Dame kathedraal de meest karakteristieke bezienswaardigheid van Calais. Het architectonische juweeltje dateert voor de 13de eeuw en ging door de eeuwen heen enkele toevoegingen en verbeteringen. Geniet na uw bezoekje aan de kathedraal van een wandeling door de stad, waar u de wijk Quartier du Courgain Maritime beslist niet mag missen. Geniet van de authentieke sfeer van deze eeuwenoude wijk die vroeger bewoond door familieleden van vissers en ga op ontdekkingstocht naar de geschiedenis van Noord Frankrijk!

11. Wissant en de lekkerste zeevruchten van Noord Frankrijk

Geliefd om zijn heerlijke visgerechten en zeevruchten vindt u ten zuiden van Calais vindt u het charmante badplaatsje Wissant. Van oorsprong een klein vissersdorpje wordt het omgeven door een fijn zandstrand. De kust van dit stukje Noord Frankrijk leent zich perfect voor een lange dag aan zee. Het dorpje zelf kenmerkt zich door een aantal mooie bezienswaardigheden. Vooral de kerk Sint Nicolas is een bezoekje waard. Met een mix van verschillende bouwstijlen is de kerk het oudste bouwwerk van het dropje.

Boek een huis in Noord-Fankrijk

12. Amiens

Amiens is met name de stad van muziekfestivals en Jules Verne. De Franse schrijver schreef hier zijn grootste meesterwerken, denk bijvoorbeeld aan ‘de reis om de wereld in 80 dagen’ en ‘van de aarde naar de maan’. De voormalige woning van de man die de fantasie van vele van zijn medeburgers heeft verbreed is dan ook een bijzondere bezienswaardigheid.

Naast vele herinneringen aan Jules Verne kent de stad ook een aantal andere mooie bezienswaardigheden. Geclassificeerd als Werelderfgoed van Unesco is de Notre Dame kathedraal van de stad één van de mooiste voorbeelden van de gotische kunst. Gebouwd in de vorm van een Latijns kruis is de architectuur van de kathedraal net zo mooi als zijn sculptuur. De poorten van de kathedraal zijn versierd met beelden van heiligen en apostelen. Vanaf de torens van de kathedraal kunt u bovendien genieten van een adembenemend uitzicht over de omgeving van Noord Frankrijk.

13. De kleurrijke strandhuisjes van Cayeux sur Mer

De leukste bezienswaardigheid van Cayeux sur Mer is misschien wel zijn eindeloze en kleurrijke rij strandhuisjes. Het kiezelstrand strekt zich uit van Cayeux tot het Pointe Houdel. Op de houten planken langs het kiezelstrand is het aangenaam wandelen. Het spektakel van de wandeling langs de honderden strandhuisjes en het prachtige landschap heeft vele bezoekers voor u sprakeloos gelaten.

Bij hoog water slaan de golven tegen de kiezels aan en kunt u heerlijk genieten van de zee. Bij laag tij verschijnt er een enorme strook zand waar u met de kinderen de mooiste zandkastelen kunnen bouwen. Vergeet bovendien niet te genieten van het prachtige uitzicht op de Baai van de Somme!

De kleurrijke strandhuisjes van Cayeux sur Mer

14. De versterkte stad Saint Omer

Geclassificeerd als Stad van Kunst en Geschiedenis van Noord Frankrijk is Saint Omer een mooie stad om te bezoeken. Ontdek het verhaal van de stad en zijn middeleeuwse bezienswaardigheden.

Geclassificeerd als historisch monument is de eeuwenoude kathedraal van de stad zonder twijfel zijn mooiste bezienswaardigheid. Meer dan 800 jaar oud is het een meesterwerk van de gotische kunst. Slenter verder door de oude straatjes van de stad en vergeet bovendien niet een wandeling te maken langs de bloemrijke oevers die zijn koers door Noord Frankrijk zet.

Tip: bezoekt u de stad op zaterdag? Bezoek dan de zaterdagochtendmarkt, die bekend staat om zijn gastronomische specialiteiten en vriendelijke sfeer.

 15. De geplaveide staatjes van Montreuil sur Mer

Met zijn prachtige oude huizen, kerken, geplaveide straatjes, imposante stadsmuren en een goede selectie van restaurantjes is het charmante stadje Montreuil sur Mer een mooie bezienswaardigheid. Gelegen op een klif werd de stad gebouwd rond een klein klooster. Met een prachtig uitzicht op de vallei van de Canche heeft het een bevoorrechte ligging.

De bloemrijke stad wordt omringd door drie kilometer aan prachtige stadsmuren. Vanaf de muren heeft u een schitterend uitzicht op het omliggende landschap en de rivier met de zee daarbuiten. De pittoreske straatjes zijn aan elkaar gekoppeld door leuke pleintjes en getuigen van een rijk middeleeuws verleden. Vooral de straat Clape-en-Bas is een bezienswaardigheid die u beslist niet mag missen! Leuk om te weten: deze stad van Noord Frankrijk heeft Victor Hugo geïnspireerd tot het schrijven van Les Miserables!

16. Het bos van Crécy: het oerbos van Noord Frankrijk

Waag u in het hart van het bos van Crécy tussen zijn majestueuze beuken en eiken. Dit bos is hét oerbos van Noord Frankrijk en perfect geschikt voor lange wandelingen en heerlijke fietstochten. Al een aantal eeuwen geleden zijn de wolven verdwenen uit het bos. Ze hebben plaats gemaakt voor andere mooie diersoorten, zoals vossen, eekhoorns en fazanten. Tijdens een wandeling door het bos zult u vele opmerkelijke boomsoorten ontdekken. Vooral een met een eik versmolten beuk is een mooie bezienswaardigheid. De bomen staan ook wel bekend als ‘les Frères Ennemis’, ofwel de vijandelijke broers. Door het bos heen vindt u bovendien verschillende tafels voor een heerlijke picknick met de familie!

17. Duinkerke; de mooiste duinen van Noord Frankrijk

Gelegen langs de Noordzee vindt u langs de kust van Duinkerke een uitgestrekt zandstrand dat zich niet laat onderbreken. Langs de kust vindt u vele historische bezienswaardigheden, waardoor de geschiedenis van dit stukje Noord Frankrijk tot leven zal komen.

Wat u beslist niet mag missen tijdens uw bezoekje aan Duinkerke is een wandeling door zijn indrukwekkende duinen. U vindt hier een prachtige diversiteit aan flora en fauna. Via steile paden zult u het natuurlijk rijkdom van dit stukje Noord Frankrijk ontdekken. Een prachtige bezienswaardigheid en erg geliefd onder liefhebbers van de natuur!

Het historische Duinkerke

18. Arras; één van de levendige stadjes van Noord Frankrijk

Niet ver van Lille en de Belgische grens vindt u het bijzonder levendige en vriendelijke stadje Arras. De stad is vooral geliefd om zijn prachtige barokke plein, waarvan de bekendste ‘le Grand Place’ en ‘le Place des Héros’ zijn. Omringd door huizen in Vlaamse barok stijl is het een schilderachtige bezienswaardigheid.

Het hoogtepunt van de stad is het oude centrum dat met zorg en liefdevol gerestaureerd is. U vindt hier het belangrijkste religieuze monument van de stad: de Notre Dame kathedraal. Het interieur van zijn eeuwenoude kathedraal is bijzonder interessant. Naast de kathedraal vindt u de abdij van Saint-Vaast waarin tegenwoordig het Museum van de Schone Kunsten is gevestigd. Het museum beschikt over een prachtige collectie schilderijen van zowel Franse als Vlaamse kunstenaars. Voor cultuurliefhebbers een bezienswaardigheid die niet gemist mag worden!

 19. Regionaal Natuurpark Scarpe-Escaut

Agrarische landschappen, trotse rijen knotwilgen en charmante dorpjes; gelegen tussen de stadjes Valanciennens en Orchies is het Regionaal Natuurpark Scarpe-Escaut een prachtige bezienswaardigheid. Dit verbazingwekkende stukje Noord Frankrijk bestaat uit een mozaïek van platteland en nationale bossen. In de vorm van rivieren, kanalen en vijvers maakt water een integraal onderdeel van het landschap.

Ga op ontdekkingstocht naar de prachtige flora en fauna van het gebied. Het park kent tien fietstochten en drie wandelpaden die u leiden door de overweldigende natuur. Trek uw wandelschoenen aan, spring op de fiets en laat u verassen door de schoonheid van de natuur!

20. Saint Riquier en zijn omgeving

Gebouwd rond een eeuwenoud klooster heeft Saint Riquier langere tijd vele invasies en verwoestingen ondergaan. De mooiste bezienswaardigheid van de ommuurde stad in zonder twijfel zijn prachtige abdij. Het is een prachtig voorbeeld van de gotische bouwstijl. Rijkelijk versierd met prachtige beeldhouwwerken zijn de schatkamer en de muurschilderingen van de abdij die dateren uit de 16de eeuw het meest verbazingwekkend. Samen met 21 andere belforten in Noord Frankrijk is het belfort van Saint Riquier geclassificeerd als Werelderfgoed van Unesco.

Tip: de omgeving van Saint Riquier leent zich perfect voor het maken van heerlijke wandelingen langs prachtige bezienswaardigheden!

21. De eeuwenoude stadsmuren van Boulogne sur Mer

Begin uw bezoek aan Boulogne sur Mer met een wandeling over de hoogten van zijn prachtige stadsmuren. Daterend uit de 13de eeuw kunt u op de stadsmuren genieten van een mooi uitzicht over de stad en de zee. Betreed na het bewonderen van het uitzicht de oude binnenstad, waar u veel historische bezienswaardigheden zult vinden. Het kasteel en zijn vestingwerken, evenals het belfort en het stadhuis zijn bezienswaardigheden die u beslist niet mag missen. In het centrum van Boulogne sur Mer vindt u twee verkeersvrije straten. Door de pittoreske straatjes vol met leuke boetiekjes is het heerlijk slenteren. Ga op zoek naar het rijke verleden van Noord Frankrijk en ontdek al zijn historische bezienswaardigheden.

22. De prachtige uitzichten van Pointe Hourdel

De betoverende schoonheid van Pointe Hourdel is geliefd onder vele schilders en fotograven. Het biedt een prachtig uitzicht op één van de mooiste baaien ter wereld; die van de Somme. De meest bijzondere bezienswaardigheid van het Pointe Hourdel is zijn prachtige kolonie zeehonden. U vindt er een verzameling van twee zeehonden die naast elkaar leven: de gewone zeehond en de grijze zeehond. Met de verandering van de getijden ontstaan er op verschillende locaties zandbanken in de Baai van de Somme. Het is een prachtig gezicht om de zeehonden uit het water te zien komen om zich te verzamelen op de zandbanken om te genieten van de zon.

Baai van de Somme

23. Cambrai

Vroeger gelegen tussen het Heilige Roomse Rijk en het Koninkrijk van Frankrijk kent deze stad net iets ten zuiden van Lille een rijke geschiedenis. Cambrai kenmerkt zich door zijn diversiteit en rijkdom aan erfgoed en historische bezienswaardigheden. Geclassificeerd als Stad van Kunst en Geschiedenis kent het vele interessante monumenten en plaatsen. Wandel door de straten van het oude Cambrai en maak kennis met het religieuze verleden van de stad.

Zo vindt u in het centrum van de stad het stadshuis: l’Hôtel de Ville, met zijn prachtige zuilengalerij. De prestigieuze religieuze gebouwen van de stad, waaronder de kathedraal en de kerk Saint Géry, tekenen de belangrijkheid van deze bisschoppelijke stad die vele internationale gerenommeerde kunstenaars heeft getrokken. Ook het belfort van Cambrai, dat is geclassificeerd als Werelderfgoed van Unesco mag u beslist niet missen!

24. De eeuwenoude kastelen van Noord Frankrijk

In het binnenland is de Somme bezaaid met kastelen. Als een schild in het noorden van Frankrijk had Noord Frankrijk veel te leiden onder allerlei invasies. Ondanks vele verwoestingen heeft het departement toch wat architecturale parels weten te behouden. Bezoek de vele kastelen die u vindt u de Somme en duik in de wereld van de vroegere adel.

Eén van de mooist te bezoeken kastelen van de Somme is het Château Fort de Rambures. Op een paar kilometer afstand van de vallei van de Bresle vindt u deze sprookjesachtige bezienswaardigheid. Het is een parel van de militaire architectuur van de 15de eeuw. Het kasteel heeft nog altijd een rijk versierd interieur dat de opeenvolgende tijden die het kasteel doorging weerspiegelt. Het wordt omringd door eeuwenoude bomen en een prachtig park met een rozentuin, een kruidentuin en een mooie verzameling varens.

Château Fort de Rambures; één van de mooiste kastelen van de Somme

25. Het park van Marquenterre

Bestaande uit een enorme uitgestrektheid van bos, duinen en vijvers vindt u in het hart van het natuurreservaat van de Baai van de Somme het park van Marquenterre. Het is een mooie bezienswaardigheid en een bevoorrechte plek waar mens en natuur elkaar ontmoeten.

Ten zuiden van het gebied vindt u een vogelpark dat u de mogelijkheid biedt om vele bijzondere soorten te observeren. Ontdek bijvoorbeeld de kluut die voor u paradeert en een nestje bouwt en lepelaars die zich verzamelen voor een reis. Ontdek de flora en fauna van de baai van de Somme, deel bijzondere momenten met vrienden of familie, geniet van heerlijke streekgerechten en geniet van de adembenemende natuur van Noord Frankrijk!

Wilt u zelf de prachtige natuur en de mooiste bezienswaardigheden van Noord-Frankrijk ontdekken? Liberté vakantiehuizen biedt u authentieke en comfortabele vakantiewoningen in dit prachtige stukje Frankrijk.

Boek een vakantiehuis in Noord-Frankrijk

Vakantiehuizen Noord Frankrijk

Wij helpen u graag met het vinden van een geschikt vakantiehuis, met de mooiste bezienswaardigheden van Noord Frankrijk binnen handbereik. Speciaal voor u hebben wij alvast een kleine selectie gemaakt uit ons uitgebreide aanbod:

 Vakantiehuis SO33 in de Somme, Noord Frankrijk

Deze sfeervolle, vrijstaande 6-persoons boerderij is rustig gelegen in het hart van het dorpje Tours-en-Vimeu. Wilt u de schoonheid van Noord Frankrijk ontdekken dan is dit een ideaal vertrekpunt voor diverse leuke uitstapjes naar mooie bezienswaardigheden zoals Valery sur Somme en Cayeux sur Mer. Dit authentieke huis is met veel aandacht gerenoveerd en ingericht en heeft een warme sfeer. U kunt heerlijk ontspannen in de aanwezige sauna welke ruimte biedt voor 4 personen. De woning heeft een afgesloten tuin waar u heerlijk buiten kunt eten of genieten van een goed boek. Dit vakantiehuis huurt u al vanaf € 510 per week.

Boek nu

Vakantiehuis SO33

Vakantiehuis SO20

Deze halfvrijstaande, fris ingerichte 6-persoons vakantiewoning is gelegen in een klein dorpje aan de baai van de Somme, tussen Saint-Valery-sur-Somme en Le Crotoy. Ideaal voor natuurliefhebbers die ook een dagje naar zee willen. In deze streek van Noord Frankrijk vindt u mooie bezienswaardigheden, zoals prachtige gotische kathedralen, kastelen en middeleeuwse forten. Het groene, lichtglooiende landschap is ook zeer geschikt voor wandelingen. Het huis beschikt over een afgesloten tuin met tuinmeubels en ligstoelen. Dit vakantiehuis huurt u al vanaf € 499 per week.

Boek nu

Vakantiehuis SO20

Vakantiehuis PC33

Dit vrijstaande en goed ingerichte huis ligt buiten het dorp Baincthun. Het is gelegen op slechts 6 km. van Boulogne-sur-Mer met haar fijne zandstranden. Ook andere mooie bezienswaardigheden van Noord Frankrijk vindt u hier binnen handbereik. Het huis beschikt over een afgesloten privé-terrein met een prachtig uitzicht op de landelijke omgeving. De veranda is ideaal om de ochtend goed te beginnen met een gezellig ontbijt met een geweldig uitzicht. Dit huis huurt u al vanaf € 635 per week.

Boek nu

Vakantiehuis PC33

Schrijf u in voor de nieuwsbrief