•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Hebben jullie ook luxe vakantiehuizen?

vrijdag 17 april 2020

Wilt u op ontdekkingsreis gaan naar de historische steden en dorpen van Normandië (zie hierboven) of de rotsachtige stranden van Bretagne? Het bezoeken van zulke prachtplekken is misschien wel het fijnst als u ‘s avonds tot rust kunt komen in uw eigen vakantiehuis. Na het genieten van een de mooiste bezienswaardigheden van Frankrijk is het namelijk heerlijk om uit te rusten op het ligbed van uw eigen privé-zwembad of lekker weg te zakken in de luxe fauteil van uw eigen woonkamer tijdens het lezen van een boek. Zo laadt u weer helemaal op voor de volgende activiteit van uw vakantie. Wij hebben een selectie gemaakt van onze modernste en meest luxueuze vakantiehuizen, die een perfect uitgangspunt zijn om de meest prachtige plekken van Frankrijk te bezoeken.

Bretagne, Louannec

Het is goed vertoeven in deze moderne villa aan zee voor 6 personen. Ziet u uzelf al met een boek in uw handen op de bank zitten terwijl u geniet van een mooie zonsondergang, en bedenkt wat u morgen eens zal gaan ondernemen? Vanuit hier kunt u langs de prachtige roze granietkust wandelen (over het beroemde douanierspad GR34) of een uitje maken naar de kleine eilandjes bij l’Archipel de Penvénan. Bovendien wandelt u vrijwel zo het strand op als u de deur uitstapt. De ruime slaapkamers zijn overigens ook voorzien van uitzicht op zee. U huurt dit vakantiehuis vanaf €1108 per week.

Lees hier meer over dit vakantiehuis in Bretagne
Vakantiehuis CO73 - Louannec (Bretagne)

Bretagne, Penvenan

Gelegen in dezelfde regio als voorgaand huis is de 4-persoons vakantiewoning CO74. Vanuit dit luxe verblijf in Bretagne kunt u eveneens de GR34 bewandelen of één van de mooie bezienswaardigheden van Bretagne bezoeken, zoals het vogelreservaat in Les Sept Iles of de botanische tuinen van Kerdalo. Houdt u van zeilen? Binnen 500 meter bevindt zich een zeilschool. Bovendien kunt u een boottochtje maken naar het prachtige bloemeneiland Ile de Brehat.

Vindt u het lekker om uitgebreid te koken in uw vrije tijd? In de keuken van dit modern ingerichte vakantiehuis komt u niks tekort. En aan de ruime eettafel kunt u nog twee extra personen uitnodigen. U huurt dit vakantiehuis vanaf €981 per week.

Boek nu dit vakantiehuis in Bretagne
Vakantiehuis CO74 - Penvenan (Bretagne)

Bretagne, Treguier

De woonkamer van dit moderne 8-persoons verblijf biedt een schitterend panoramisch uitzicht over de haven van Tréguier, een typisch Bretonse stad 5 km. van zee. Vanuit dit vakantiehuis kunt u ook de Roze Granietkust of het eiland Ile de Brehat makkelijk bereiken. Vergeet niet het Sillon de Talbert te bezoeken: een 3 km. lang wandelpad in zee, gecreëerd door twee tegengestelde stromen. Een zeer bijzonder natuurverschijnsel. U huurt dit vakantiehuis al vanaf €856 per week.

Lees hier meer over dit vakantiehuis met uitzicht op haven
Vakantiehuis CO44 - Treguier (Bretagne)
De woonkamer met uitzicht

Van plan om deze mooie regio in het noordwesten van Frankrijk te gaan bezoeken? Bekijk eens onze top 25 mooiste bezienswaardigheden van Bretagne.

Top 25 mooiste bezienswaardigheden van Bretagne

Normandië, Tilly

Gaat u graag met een groot gezelschap op vakantie? Dit 10-persoons vakantiehuis is de ideale plek om van de overvloed aan gezelligheid te genieten, bijvoorbeeld in de zomer met een wijntje aan het zwembad. Ook met minder weer kunt u zich prima vermaken in dit huis, daar de open haard in de modern ingerichte woonkamer zich perfect leent voor het lezen van een boek op de comfortabele banken. Mocht u erop uit willen gaan: de prachtige tuinen van Monet liggen op een kwartier rijden, in Giverny. Een uitje naar Parijs, Versailles of Rouen (de historische hoofdstad van Normandië) behoort ook zeker tot de mogelijkheden. U huurt dit vakantiehuis vanaf €1690 per week.

Bekijk hier meer over dit vakantiehuis
Vakantiehuis EU87 - Tilly (Normandië)

Ancenis, Loire-streek

Deze prachtige, recent gerenoveerde woning is niet voor niets met een 9.5 beoordeeld door de bezoekers. Het huis ligt op een toplocatie, in het historisch centrum tegenover het kasteel van Ancenis. Eén van de recensies luidt:

"Zeer gastvrije eigenaren. Deze eco-woning is één van de beste vakantiehuizen die wij de afgelopen 25 jaar hebben gehuurd. Alles was tot in de puntjes verzorgd en doordacht. Het huis heeft een constante temperatuur door het slimme ontwerp; er wordt gebruik gemaakt van zonne-energie en goede isolatie. Keuken en benodigdheden van grote kwaliteit. Er zit eenheid in stijl en design. Ook is er een fijne tuin en een garage met elektrische deur. De stad biedt veel winkels, marktjes en restaurants en de rivier de Loire ligt tegenover de woning. Je kunt er heerlijk wandelen langs de oever. Een heerlijke vakantie op een geweldige plek!"

Overigens is niet alleen de wandelliefhebber, maar ook de fietsliefhebber hier op zijn plek. Tijdens een fietstocht door de bergen en langs de kust kunt u genieten van het prachtige uitzicht en eventueel enkele stops maken bij de historische kastelen van de Loire. De eigenaar stelt drie fietsen voor volwassenen en enkele kinderfietsen ter beschikking, die hoeft u zelf dus niet mee te nemen. Klinkt dit u wel goed in de oren? Bekijk eens ons blog over fietsen in de Loire voor routes en tips.

Boek nu dit vakantiehuis in de Loire
Vakantiehuis LA32 - Ancenis (Loire-streek)
Het fietspad naar het kasteel d'Usse Loire Valley France

Naast bovenstaande verblijven verhuren wij nog veel meer luxe, karakteristieke vakantiehuizen. Liberté-vakantiehuizen verhuurt in Noord-Frankrijk, de Champagne-Ardennen, Normandië, Île de France, Bretagne, de Loire-streek en de Atlantische kust. Of u nou op zoek bent naar een vakantiehuis voor een grote of kleine groep, voor jong of oud, aan zee of in het binnenland: er zit vast wel iets voor u tussen ons uitgebreide aanbod aan vakantiehuizen in Frankrijk. Neem eens een kijkje op onze website voor het actuele aanbod. Heeft u moeite met het kiezen van de juiste bestemming of het juiste vakantiehuis? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Neem een kijkje tussen ons aanbod aan vakantiehuizen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief