•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Fietsroutes Normandië

woensdag 3 mei 2023

Normandië is een prachtige streek om met de fiets te ontdekken. Deze regio, met haar betoverende kuststrook, mooie groene achterland, historische steden en vele beroemde bezienswaardigheden biedt u een keur aan boeiende en afwisselende fietsroutes voor een sportieve verkenning van dit bijzondere stukje Frankrijk.

Meer dan 550 km. van deze fietsroutes in Normandië zijn de zogenaamde ‘Voies vertes’. Deze routes lopen over veilige, goed onderhouden fietspaden die voor iedereen goed begaanbaar zijn. Diverse thematische routes voeren u per fiets door het mooie landschap, langs bijzondere bezienswaardigheden of door pittoreske dorpjes en mooie steden.

Op de site van Normandie Tourisme vindt u uitgebreide informatie en gedetailleerde fietskaarten van deze thematische fietsroutes in Normandië. Zo is er een prachtige route die door diverse natuurgebieden en over rustige wegen van Parijs naar de Mont St. Michel loopt.  Ook is er een historische route die loopt van de beroemde invasiestranden tot aan de Mont St. Michel. Alle routes zijn onderverdeeld in aparte etappes, waardoor u ook voor bepaalde stukken van de route kunt kiezen.

Heeft u niet de mogelijkheid om uw eigen fiets mee te nemen op vakantie? In de buurt van de Voies Vertes vindt u vaak diverse fietsverhuur mogelijkheden. De plaatselijke VVV of de eigenaar van uw vakantiewoning kunnen u vaak wijzen op de dichtstbijzijnde verhuuradresjes.

Dus bent u op zoek naar een sportieve vakantie in de buitenlucht en wilt u daarbij verrast worden door een prachtige en afwisselende omgeving, dan nodigt Normandië u graag uit voor een ontdekkingstocht op haar mooie fietsroutes! Wilt u na een heerlijke sportieve dag bijkomen in uw eigen comfortabele vakantiewoning in Normandië, kijk dan snel op onze website voor de mooiste vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Normandië
Vakantiehuis SM103 (Seine Maritime)

Schrijf u in voor de nieuwsbrief