Home > Nieuws > Vakantie in Frankrijk tijdens het EK voetbal 2016

Vakantie in Frankrijk tijdens het EK voetbal 2016

Het is natuurlijk een onderwerp dat we het liefst nog even vermijden, maar hoe gevoelig het ook bij de Oranje fans ligt, toch zal vanaf 10 juni volgend jaar het EK voetbal 2016 in Frankrijk gewoon van start gaan: zonder het Nederlands Elftal. Dat dan wel.

Maar ook zonder onze deelname is het EK voetbal 2016 onbetwist een sportief spektakel. Eén die toch velen van u – nadat de wonden zijn gelikt – richting Frankrijk af zal doen reizen. Mocht u het al aandurven, kijk dan eens bij ons aanbod aan comfortabele vakantiewoningen in de buurt van de stadia waar de diverse wedstrijden van het EK voetbal 2016 worden gehouden. De openingswedstrijd op 10 juni wordt gespeeld in het bij Parijs gelegen Stade de France in Saint-Denis. Het gastland zal daar aftrappen tegen een tot nog toe onbekende tegenspeler.  Voor onze mooiste vakantiewoningen in de buurt van Parijs klikt u hier.

Stade-de-France-Photo

Stade de France in Saint-Denis, Parijs

Ook in de buurt van het Stade Félix Bolleart in Lens en het Grande Stade Lille Métropole in Lille bieden we onze comfortabele vakantiewoningen aan. Combineer bijvoorbeeld een bezoek aan het verrassende Noord-Frankrijk met een vleugje sportiviteit tijdens de feestelijke EK dagen. Of het nou in, of buiten het stadium is, wellicht verzacht het de pijn om het EK voetbal 2016 uitbundig met de Fransen mee te vieren.

Vakantie vieren gaat tenslotte over onderduiken in de gewoontes en tradities van een ander land of een andere cultuur. Nu u niet meer als Oranjefan naar Frankrijk hoeft af te reizen en uw vakantie – en wellicht een bezoek aan een spannende voetbalwedstrijd – niet meer in het teken van Nederland staat, ligt de weg open voor nieuwe ervaringen. U heeft de gelegenheid om ongecompliceerd en zonder verhoogde bloeddruk het EK voetbal 2016 te volgen èn in alle rust te genieten van al het moois dat Frankrijk u te bieden heeft. Een echte win-win situatie, waarin u hoe dan ook scoort!

Kijk voor het complete speelschema op: http://www.ek2016-frankrijk.nl/speelschema-ek-2016/