•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Ontdekkingstocht door de kunsthistorische stad Nantes.

maandag 10 oktober 2011

De bruisende stad Nantes, hoofdstad van het departement Loire-Atlantique, behoort tot de grootste artistieke, creatieve en culturele centra van Frankrijk. Het jaar 2012 zal geheel in het teken staan van haar rijke culturele erfgoed en ter ere daarvan heeft deze veelzijdige stad een mooie ontdekkingsroute uitgestippeld, genaamd "Voyage à Nantes".

Deze route voert u langs de vele interessante musea en is het gehele jaar te volgen. Denkt u hierbij aan het openluchtmuseum van de Estuaire, de opera Nantes-Angers of het Château des Ducs de Bretagne.

Noteert u alvast de data van dit evenement "Le Voyage à Nantes": 15 juni t/m 2 september 2012.

Meer info vindt u op: www.levoyageanantes.fr

Enkele charmante vakantiehuizen bij Nantes, te vinden op:

Vakantiehuis LA12, Loire Atlantique

Dit prachtige, vrijstaande vakantiehuis met rieten dak is goed uitgerust en comfortabel ingericht. Het ligt aan een klein, rustig weggetje, in de buurt van andere huizen, op slechts 15 minuten van zee en 5 minuten van de recreatieplas l'Etang des Brières du Bourg. Vanuit de vakantiewoning kunt u leuke uitstapjes maken naar de oude vestingstad Guérande, de fantastische badplaats La Baule of de mooie oude, maar bruisende stad Nantes met zijn leuke steegjes en winkeltjes. Het huis heeft een groot afgesloten terrein (2700 m2) met speeltoestellen, waar kinderen heerlijk en veilig kunnen spelen. Verder heeft u de beschikking over een terras met tuinmeubels, ligstoelen, barbecue en een fietsenhok. De woning beschikt over elektrische verwarming.

Boek nu!
Vakantiehuis LA12, Loire Atlantique

Vakantiehuis LA23, Loire Atlantique

Puur genieten van de rust bij uw zwembad tussen de wijnranken? Deze zeer volledig ingerichte, gerenoveerde vakantiewoning(64 m2) ligt geheel op de begane grond en biedt een prachtig vrij uitzicht op de wijnranken van de eigenaar. De gastvrije eigenaar is wijnboer en laat u graag zijn bedrijf zien dat een paar km. verderop ligt. Het huis is smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is een prachtige tuin met gemeenschappelijk overdekt zwembad (4 x 9 m. geopend en verwarmd van begin april tot eind september) waar u gebruik van kunt maken (alleen de eigenaar en zijn gezin gebruiken het zwembad ook). Wilt u de omgeving verkennen dan kunt u leuke uitstapjes maken naar de statige stad Nantes met het mooie Château des Ducs de Bretagne, of de toeristische route volgen van de wijngaarden in het gebied rondom Nantes. Ook het bijzonder charmante dorpje Clisson met Toscaanse bouwstijl is zeker de moeite waard, u kunt er een prachtige wandeling maken en het kasteel bezoeken. Ook de oude stad Châteaubriant is zeker de moeite waard. Bij uw vakantiewoning kunt u heerlijk genieten van de rust, de vogels en het ruisen van de populieren op het terrein. Er is een terras met tuinmeubels, parasol en barbecue. Bovendien is er een schommel, een pingpong tafel en een boulebaan waar u gebruik van mag maken. U heeft uw eigen parkeerplaats naast de vakantiewoning. De woning is voorzien van elektr. verwarming.

Boek nu!
Vakantiehuis LA23, Loire Atlantique

Vakantiehuis LA16 - Loire Atlantique

Deze authentieke en modern ingerichte, gerenoveerde "longère" (boerderij-type) (34m2) ligt in een rustige, landelijke omgeving ten zuiden van Bretagne. De boerderij is verdeeld in 2 vakantiewoningen en ligt geheel op begane grond. Het huis is goed uitgerust en compleet ingericht. U beschikt over een terras met directe toegang tot het zwembad dat u deelt met de LA16a, de nabijgekegen LA16b en de eigenaar. Geniet u van de grote, mooie tuin rondom (met speeltoestellen) en de gratis toegang tot gemeenschappelijke ontspanningsruimte met spa/jacuzzi. Ook is er een kleine bibliotheek met televisie aanwezig. Wilt u er na een dag ontspanning op uit? Dan mag u de statige stad Nantes en de oude stad Châteaubriant zeker niet overslaan. Er zijn tuinmeubels en barbecue aanwezig. De woning is voorzien van elektr. verwarming. Inclusief GRATIS HAARDHOUT.

Boek nu!
Vakantiehuis LA16 - Loire Atlantique

Schrijf u in voor de nieuwsbrief