•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Vakantiehuizen Normandië met zwembad

woensdag 18 november 2020

Bent u op zoek naar een mooie vakantiebestemming in combinatie met de luxe van uw eigen vakantiewoning en een zwembad? Liberté biedt u een mooie selectie aan comfortabele vakantiehuizen in Normandië met zwembad.
Wie droomt er nou niet van; tijdens uw vakantie heerlijk ontspannen aan de rand van uw eigen zwembad terwijl de kinderen met veel plezier in het water rondspetteren? Een eigen zwembad staat garant voor een ontspannen vakantie en urenlang waterplezier in de comfortabele nabijheid van uw eigen vakantiewoning. Op diverse mooie locaties in Normandië bieden wij u enkele mooie en bijzondere vakantiehuizen met zwembad.

Vakantiehuizen Normandië met zwembad: Eure

Een aantal van onze mooie vakantiehuizen met zwembad liggen in de streek van de Eure. Met haar lieflijke en groene landschap is dit een heerlijke streek om te voet of met de fiets te ontdekken. De vele kastelen zoals Château Gaillard of het Château de Champs de Bataille, de kleurrijke tuinen van Monet in Giverny of de mooi stad Evreux zijn bezienswaardigheden die een bezoek aan deze streek zeer de moeite waard maken. De vele kleine traditionele dorpjes met vakwerkhuizen dragen tevens bij aan de charme van deze regio.  

Bent u op zoek naar een leuke vakantiebestemming met veel vertier voor uw kinderen rondom uw vakantiewoning? Onze comfortabele en karakteristieke vakantiehuizen  met zwembad in Beaumontel (vakantiewoning EU38, EU38a) bieden een heerlijke vakantieplek voor het hele gezin. In de mooie groene streek van de Eure liggen deze vakantiewoningen op het ruime terrein van de eigenaar. Er is een heerlijk verwarmd zwembad, een tennisbaan en er zijn spoeltoestellen. De kinderen zullen daarbij zeker genieten van de geiten, eenden, kippen en pauwen die ook op het terrein wonen.
Avontuurlijke of romantische vakantiegangers kunnen overnachten in een authentieke woonwagen (vakantiewoning EU38b) die ook op het terrein aanwezig is.

Vakantiehuis EU38

Vakantiehuizen Normandië met zwembad: Langs de ciderroute

Normandië staat natuurlijk ook bekend om haar beroemde ciderwijn, die van de appels uit deze streek wordt gemaakt. Vooral in de Pays d’Auge vindt u de vele appelboomgaarden en distilleerderijen die deze frisse wijn voortbrengen. Ontdek het productieproces van deze bekende drank op één van de vele ciderroutes die door dit groene gebied lopen. Geniet daarnaast tevens van de diverse pittoreske dorpjes, zoals het prachtige Beuvrons-en Auge of ga op zoek naar de herkomst van bekende kaassoorten in het levendige Pont l’Évêque of bij het zuivelbedrijf in Livarot.
Een comfortabel uitgangspunt om deze lieflijke, groene streek te ontdekken is ons vakantiehuis met zwembad in Cormeilles (vakantiewoning EU62). Dit sfeervolle en warm ingerichte vakantiehuis heeft niet alleen een overdekt zwembad, maar u kunt daarbij ook heerlijk ontspannen in de aanwezige jacuzzi.

Vakantiehuis EU62

Vakantiehuizen Normandië met zwembad: Côte Fleurie

De mooie Côte Fleurie van de Calvados is een heerlijke vakantiebestemming. Het artistieke en pittoreske havenplaatsje Honfleur en het mondaine Deauville met haar fijne witte zandstrand staan garant voor een heerlijk dagje uit. Deze mooie kuststrook en het idyllische groene achterland zijn het best te verkennen vanuit onze vakantiehuizen met zwembad in de Calvados zoals de CV184. Een heerlijke plek om deze mooie streek te verkennen èn om samen met vrienden of familie te genieten van uw eigen zwembad!

Vakantiehuis CV184

Vakantiehuizen Normandië met zwembad: Invasiestranden

De Normandische kust staat natuurlijk bekend om zijn beroemde invasiestranden, waar op 6 juni 1944, D-Day, de geallieerde troepen aan land kwamen om Europa te bevrijden. Nog steeds zijn op deze stranden de overblijfselen van die heftige strijd terug te vinden, en veel mensen bezoeken deze kuststrook dan ook vanwege hun grote historische betekenis. Daarnaast behoren deze fijne zandstranden, hoe tegenstrijdig ook, tot één van de mooiste in de regio. Een perfecte locatie dan ook voor een heerlijke strandvakantie - mèt een uitstapje in de geschiedenis. Dichtbij de beroemde invasiestranden van Arromanches en op slechts 9 km van zee, ligt ons comfortabele 10-persoons vakantiehuis met zwembad  (vakantiewoning CV146) in Lanthueil. De prachtige omgeving met haar vele historische bezienswaardigheden, de sfeer en uitstraling van dit bijzondere huis èn natuurlijk het verwarmde (!) privé zwembad, maken deze woning tot  een geliefde bestemming voor veel families en vriendengroepen.
Bent u op zoek naar een comfortabele vakantiewoning met zwembad in het mooie en veelzijdige Normandië? Kijk dan snel op onze website voor onze selectie aan fijne vakantiehuizen met zwembad in Normandië!

Alle vakantiehuizen met zwembad in Normandië
Vakantiehuis MA55

Schrijf u in voor de nieuwsbrief