•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Vakantiehuizen Frankrijk met privézwembad

donderdag 6 juli 2023

Je doezelt weg in de schaduw van de oude boom terwijl de krekels hun zomerse sonate tjirpen. Op de achtergrond hoor je de kinderen spelen in het zwembad. Water spettert op en vermengt zich met hun vrolijke gelach. Ook jij glimlacht, want dit is wat vakantie hoort te zijn. Dan hoor je getinkel van ijsklontjes tegen glas en door je wimpers heen zie je je man jullie vakantiehuis uitkomen met een dienblad vol heerlijke drankjes…

Vakantiehuis met eigen zwembad

Voor velen van ons staat een vakantiehuis met eigen zwembad voor hèt ultieme vakantiegevoel. Heel begrijpelijk, want wat is er fijner dan om op een warme dag vanuit het comfort van je eigen vakantiehuis een heerlijke verfrissende duik te nemen in je eigen zwembad? Ook kinderen kan je vaak geen groter plezier doen; een eigen zwembad staat voor hen garant voor urenlang speelplezier.

Op verschillende mooie plekjes in Frankrijk hebben wij dan ook diverse comfortabele vakantiewoningen met zwembad te huur. Rekening houdend met koelere dagen, zijn sommige zwembaden overdekt; anderen hebben verwarmd zwemwater. Enkele van onze vakantiehuizen met zwembad liggen daarbij nog eens heerlijk dichtbij zee; een droomcombinatie!

Heeft u ook zo’n zin in een ontspannen en onvergetelijke vakantie in Franse sferen mèt eigen zwembad? Kijk dan snel op onze website voor onze selectie vakantiehuizen in Frankrijk met privézwembad en laat u verleiden om alvast heerlijk weg te dromen of om gewoon – waarom ook niet? - één van deze mooie en comfortabele woningen te boeken! Vanaf dit jaar mogen we binnenkort tevens een aantal nieuwe, prachtige huizen met zwembad aan ons bestand toevoegen. Houd daarom onze website goed in de gaten!

Bekijk hier alle vakantiehuizen met een (privé)zwembad
Vakantiehuis OS14

Schrijf u in voor de nieuwsbrief