•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Vakantiehuis Charente Maritime met zwembad

woensdag 30 maart 2016

Een vakantiehuis met zwembad in de Charente Maritime staat garant voor een heerlijke vakantie in een zonovergoten streek met heerlijke stranden, mooie steden en historische bezienswaardigheden. Onze comfortabele vakantiehuizen met zwembad zijn de perfecte uitvalsbasis om deze populaire streek te ontdekken. Bezoek haar betoverende eilanden Île de Re en Île d’Oleron, wandel door de oude straten van het prachtige La Rochelle of strijk neer op één van de terrasjes in de sfeervolle oude haven. Ontdek landinwaarts de vele prachtige oude steden zoals Saintes of Rochefort, die u meenemen terug in de tijd of ga op zoek naar de oorsprong van de Cognac in het gelijknamige plaatsje. Of u nou wilt genieten van een fijne, zonovergoten vakantie aan het strand of wilt onderduiken in de cultuur en historie van de streek; met een vakantiehuis met zwembad in de Charente Maritime zit u altijd goed!

Vakantiehuizen Charente Maritime met zwembad: CM6

Een ultiem vakantiegevoel krijgt u bij onze vakantiewoning met zwembad op het idyllische eiland Île de Re (CM6). Vanuit deze comfortabele woning kunt u in alle rust het witte eiland (zoals Île de Re ook wel wordt genoemd) verkennen en verliefd raken op de gezellige dorpjes met haar witte huisjes en de door stokrozen omzoomde straatjes, of genieten van haar gouden stranden. Met meer dan 100 km. aan fietspaden, is Île de Re tevens een heerlijk eiland om per fiets te ontdekken. De paden leiden u van de kust naar de bijzondere moerasgebieden en indrukwekkende zoutvelden en laten u kennis maken met de grote diversiteit aan flora en fauna van Île de Re. En waar sluit u een zonovergoten vakantiedag op dit betoverende eiland dan beter af dan aan de rand van uw eigen zwembad!

Vakantiehuis CM6

Vakantiehuizen Charente Maritime met zwembad: CM25a t/m CM25o

Iets meer landinwaarts liggen enkele van onze vakantiehuizen op een sfeervol 18e-eeuws domein van een voormalig wijnpakhuis (CM25a t/m CM25o). Op het domein kunt u genieten van een gezamenlijk zwembad. Wilt u erop uit, bezoek dan de, aan de rivier de Charente gelegen, prachtige oude stad Saintes en wandel door meer dan 2000 jaar aan historie. Ontdek de mooie Romaanse kerken en de klassieke gevels in het oude centrum; bezoek het archeologisch museum en het amfitheater of bewonder de Romaanse Arc de Germanicus aan de rivier. Al deze historische bezienswaardigheden, tezamen met de serene sfeer van de stad zullen ongetwijfeld een onvergetelijke indruk zal achterlaten. Volgt u de rivier de Charente richting de kust, dan komt u uit in één van de andere prachtige steden van de Charente Maritime; Rochefort. Ook deze stad met haar maritieme verleden, heeft op cultureel en historisch gebied oneindig veel moois te bieden. Ontdek de glorieuse maritime geschiedenis van deze stad in het indrukwekkende gebouw van de Corderie Royal of bewonder l’Hermione, een prachtige reconstructie van een fregat uit 1779.

Maar ook het nabij gelegen plaatsje Saint Jean-d’Angely is een bezoek meer dan waard. Vanaf haar prachtige, geheel gerestaureerde abdij heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving. Het groene, lichtelijk glooiende landschap wordt doorkruist door de rivier de Boutonne en is met haar vele wandelpaden een heerlijke plek voor ontspannen wandelingen.

vakantiehuizen CM25a t/m o

Vakantiehuizen Charente Maritime met zwembad CM30 en CM31

Ook onze karakteristieke vakantiehuizen met zwembad in Juicq (CM30 en ) liggen in de mooie omgeving van Saintes en Saint Jean-d’Angely. U kunt vanuit uw comfortabele vakantiehuis genieten van de rust van de omgeving, terwijl de kinderen heerlijk spelen in het zwembad. Wilt u er een dagje op uit, dan is een bezoek aan de stad Cognac een aanrader. Omgeven door wijngaarden, is deze stad de bakermat van de beroemde - door Victor Hugo als godenlikeur bestempelde - drank Cognac. Laat u rondleiden in één van de beroemde cognachuizen van de stad of bezoek het fascinerende Musée des Arts du Cognac. Rondom de stad lopen tevens een vijftal Cognac routes die u langs de kleinere bedrijven leiden, die naast cognac ook het beroemde apéritif pineau op de traditionele wijze produceren.

De Charente Maritime is met haar enorme veelzijdigheid aan historische bezienswaardigheden, prachtige steden, heerlijke kustlijn en zonovergoten eilanden de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie in Frankrijk. Huurt u één van onze fijne vakantiehuizen met zwembad in deze mooie streek, dan bent u daarbij verzekert van comfort en heel veel waterplezier voor het hele gezin. Kunt u ook niet wachten om deze bijzondere regio te ontdekken?

Boek dan snel uw eigen vakantiehuis Charente Maritime met zwembad!
Vakantiehuis CM30

Schrijf u in voor de nieuwsbrief