•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Last minute vakantiehuis in Noord-Frankrijk

dinsdag 20 juni 2023

Heeft u onlangs besloten dat u binnenkort op vakantie wilt naar Noord-Frankrijk, maar heeft u nog geen vakantiehuis gevonden? Geen zorgen! U kunt namelijk bij Vakantiehuis Frankrijk terecht voor een last minute vakantie Frankrijk. We beschikken over een ruim aanbod in diverse typen vakantiehuizen, verspreid door heel Noord-Frankrijk. Ook last minute zal u altijd een vakantiehuis vinden dat aansluit bij uw eisen en wensen.

Op vakantie naar Noord-Frankrijk

Noord-Frankrijk is erg geliefd onder voornamelijk de Nederlandse vakantiegangers. Het is namelijk goed te doen om hier met de auto heen te reizen. U bent er namelijk al binnen een paar uurtjes rijden. Dit is fijn als u niet van vliegen houdt of als vliegen duurder is dan reizen met de auto. Niet alleen door de ligging is Noord-Frankrijk een favoriet. Daarnaast is Frankrijk natuurlijk een prachtig land met veel variatie in natuur, architectuur en gastronomie. Voor ieder reisgezelschap is er een passende bestemming te vinden, evenals activiteiten en bezienswaardigheden.

Last minute Frankrijk

Doordat Noord-Frankrijk zo’n enorme verscheidenheid heeft aan natuur en bezienswaardigheden, kan het lastig zijn om een keuze te maken voor een bestemming waar u naartoe wilt reizen. Gelukkig kunt u bij Vakantiehuis Frankrijk terecht voor last minute boekingen, zodat u ook een mooi en fijn vakantiehuis kunt boeken voor uw last minute vakantie. Op de website vindt u rechtsboven in het rood de tekst ‘Last-minute’. Zodra u hierop klikt, krijgt u alle vakantiehuizen te zien die u last minute kunt boeken. Het voordeel van deze vakantiehuizen is dat u korting krijgt wanneer u ze last minute boekt. Dat is natuurlijk erg mooi meegenomen!

Last minute vakantiewoningen

Op de last minute pagina ziet u een duidelijk overzicht van alle vakantiewoningen die u last minute kunt boeken. Door middel van de foto’s en omschrijving kunt u een beeld vormen van de woning en omgeving. De beschikbare data zijn direct te zien, namelijk in het rood naast de korting die is weergegeven. Mocht u vragen hebben over een specifieke vakantiewoning? Aarzel dan niet om contact op te nemen via de telefoon of mail. We helpen u maar al te graag om uw vragen te beantwoorden en zo de beste vakantiewoning voor u en uw reisgezelschap te vinden.

Leuke bestemmingen in Noord-Frankrijk

Er zijn veel bestemmingen in Noord-Frankrijk die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. De vakantiehuizen van Vakantiehuis Frankrijk bieden u de mogelijkheid om voordelig een reis te maken naar populaire plaatsen in Noord-Frankrijk, waaronder Arromanches, Honfleur, de D-Day stranden, Etretat, Dieppe en Fécamp. Echter zijn er nog veel meer plekken waar u een last minute vakantiehuis kunt boeken. Welke bestemming u uiteindelijk kiest, is mede afhankelijk van uw eisen en wensen. Wellicht wilt u graag dicht bij de zee verblijven, zodat u eenvoudig naar het strand kunt wandelen of fietsen. Of misschien wilt u ergens verblijven waar er mooie wandelroutes te vinden zijn. Misschien geeft u wel de voorkeur aan een vakantiewoning die dicht bij een grote stad is gelegen. Voor al deze - en meer- wensen kunt u een passende vakantiewoning vinden bij Vakantiehuis Frankrijk.

Bekijk hier alle vakantiehuizen bij de invasiestranden
De invasiestranden in Arromanches

Bestemmingen aan zee

Het meest noordelijke departement van Normandië is Seine Maritime. Dit departement staat voornamelijk bekend om haar mooie en indrukwekkende krijtrotsen, maar het platteland en de stadscentra zijn zeker even prachtig. In Seine Maritime zijn er diverse vakantiehuizen die dicht bij de zee liggen. Een populair vakantiehuis is bijvoorbeeld het huis hieronder in Vattetot sur Mer. Dit is een vakantiehuis dat is geschikt voor zes personen en is voorzien van drie slaapkamers. Het huisje ligt op slechts tweehonderd meter van de zee, maar vanuit het huisje heeft u ook al uitzicht op zee.

Bekijk hier alle vakantiehuizen bij zee
Vakantiehuis SM49 in Normandië

Vakantiehuizen met kinderen

Noord-Frankrijk is bovendien erg populair onder gezinnen met kinderen. Dit komt onder andere doordat het natuurlijk fijn is om niet zo ver te hoeven reizen met kinderen. Bovendien is Noord-Frankrijk erg leuk voor kinderen. Er zijn veel activiteiten voor ze, maar ook kunnen ze zich vermaken op het strand. Bij Vakantiehuis Frankrijk beschikken we over vakantiehuizen die kindvriendelijk zijn. Zo zijn er veel huizen met een eigen zwembad of een terrein met diverse dieren. Bovendien zijn veel woningen voorzien van Wifi, wat tegenwoordig onmisbaar is voor het spelen van spelletjes of het kijken van filmpjes.

Bijzondere vakantiehuizen Noord-Frankrijk

Als u het leuk zou vinden om in een wat meer uniek vakantiehuis te verblijven, zit u bij Vakantiehuis Frankrijk op de juiste plek! We hebben namelijk een aantal hele unieke vakantiewoningen die u kunt boeken voor uw vakantie. Misschien heeft u altijd al eens in een kasteeltje, bakkershuisje of watermolen willen verblijven. Deze woningen zijn erg indrukwekkend en erg leuk om eens ervaren te hebben. De huiseigenaren vertellen u dan ook maar al te graag meer over het verhaal achter de betreffende woning.

Vakantiehuizen voor grote groepen

Gaat u op vakantie met een groot reisgezelschap? Ook dan kunt u bij ons terecht voor het boeken van een - last minute - vakantiewoning in Noord-Frankrijk. Deze woningen zijn voorzien van voldoende ruimte en slaapkamers, zodat iedereen ook zijn eigen ding kan doen. Er zijn bovendien meerdere badkamers aanwezig en sommige woningen zijn zelfs voorzien van een privézwembad! Voor elk reisgezelschap is er dus een passende vakantiewoning te vinden, of u nu met z’n tweeën reist of met een grote groep.

Boek vandaag nog uw last minute vakantie Frankrijk!

Wanneer u op zoek bent naar een comfortabel en kwalitatief vakantiehuis voor uw last minute vakantie in Noord-Frankrijk, bent u bij Vakantiehuis Frankrijk aan het juiste adres. Sinds 2001 zijn we gespecialiseerd in het verhuren van comfortabele tot luxe vakantiehuizen in Noord- en West-Frankrijk. Mocht u het lastig vinden om een bestemming te kiezen, dan staat het team van kenners van Frankrijk u graag te woord om zo het vakantiehuis te vinden dat perfect aansluit op uw eisen en wensen.

Alle Lastminutes
Vakantiehuis CV268 in Normandië

Schrijf u in voor de nieuwsbrief