•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Last Minute vakantiehuis Frankrijk

maandag 29 februari 2016

Wilt u er even tussenuit? De hectiek van alledag achter u laten en weer helemaal opladen? Op onze site vindt u onder "last minute vakantiehuis Frankrijk" de leukste vakantiehuizen om voordelig te genieten van een comfortabel en goed verblijf in Frankrijk. Met een last minute vakantiehuis Frankrijk bent u verzekerd van een heerlijke tijd in een prachtig vakantieland dat u een overvloed aan natuur, cultuur èn historie te bieden heeft. Daarbij rijdt u er makkelijk naartoe zodat u met een last minute vakantiehuis Frankrijk optimaal van uw vakantie kunt genieten.

Uitwaaien langs de Franse westkust

De schoonheid van de Franse westkust zal u uw alledaagse beslommeringen snel doen vergeten en is dus een uitstekende bestemming voor uw last minute Frankrijk. Deze gevarieerde kuststrook biedt voor ieder wat wils: van majestueuze kliffen en prachtige krijtrotsen tot aan chique badplaatsen, fijne zandstranden en idyllische, verscholen baaien. Boekt u één van onze comfortabele vakantiehuizen via onze last minute vakantiehuis Frankrijk pagina, dan kunt u vanuit uw eigen woning deze prachtige kuststrook verkennen.

De westkust van Noord-Frankrijk; Côte d’Opale

Frankrijk begint al dicht bij huis: Op slechts 300 km. van Nederland ligt de verrassende regio Noord-Frankrijk. Veel mensen zijn hier, op weg naar andere bestemmingen, vast al eens doorheen gereisd, maar deze Noordelijke kuststrook, bekend als de Côte d’Opale, herbergt veel onverwachte juweeltjes en is een bezoek meer dan waard.

Blikvangers van deze kustlijn zijn de indrukwekkende, steile kliffen van Cap Blanc Nez en Cap Gris Nez. Klimt u naar boven, dan kunt u genieten van een prachtig uitzicht op zee. Diverse mooie wandelpaden slingeren zich langs dit imponerend stukje kust en zijn ideaal om de omgeving te voet te ontdekken. Deze streek biedt echter ook fijne, rustige zandstranden, mooie duingebieden en leuke kustdorpjes met gezellige restaurantjes en terrasjes. Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan Boulogne-sur-Mer, de hoofdstad van de mooie Opaalkust.

Dit noordelijk stukje kust herbergt ook één van de mooiste baaien ter wereld. De Baai van de Somme is een uniek natuurgebied waar zeehonden en een grote diversiteit aan vogelsoorten leven. Kortom: Noord-Frankrijk is een ideale bestemming voor uw last minute naar Frankrijk als u niet ver wilt reizen, maar er toch helemaal uit wilt zijn.

Cap Blanc Nez

Aan de Normandische kust

Boekt u een last minute vakantiehuis Frankrijk naar het veelzijdige Normandië dan zult u ongetwijfeld betoverd worden door de charme van deze mooie streek. De Côte d’Albatre steekt met haar witte krijtrotsen en lichtgrijze kiezelstranden prachtig af tegen de zachte kleuren van de zee. Een adembenemend aanblik, dat al door veel schilders is geprobeerd vast te leggen. Bij de beroemde krijtrotsen van Étretat waant u zich dan ook in schilderij van de beroemde impressionistische schilder Claude Monet.

De Côte Fleurie neemt u mee naar het schilderachtige havenstadje Honfleur. In dit artistieke stadje kunt u heerlijk ronddolen door de pittoreske straatjes, galeries of leuke winkeltjes bezoeken, of uitkijken over het water vanaf uw terrasje in de oude haven. Het goede leven is ook heerlijk te vieren in de mondaine badplaatsen Deauville en Trouville. Even genoeg van flaneren langs de prachtige etalages van Hermes en Louis Vuitton? Deauville heeft een fijn strand waar de gekleurde parasols vrolijk afsteken tegen het witte zand.

Een last minute naar de Manche brengt u naar uitgestrekte witte zandstranden, die garant staan voor uren zon- en waterplezier. In deze streek vindt u echter ook bijzondere natuurgebieden, zoals de moerassen van de Cotentin of de ongetemde kuststrook bij Cap de la Hague. Bent u een liefhebber van lokale en verse visgerechten? Ook dan zit u goed in deze regio waar u in bijna alle kustplaatsjes kunt genieten van vers bereide specialiteiten.

De kliffen van Étretat

Aan de Bretonse kust

Een last minute vakantiehuis Frankrijk naar Bretagne brengt u naar haar beroemde kustlijn die u van de ene in de andere verwondering laat vallen. Wat dacht u van een bezoek aan de beroemde Mont St. Michel op de grens tussen Normandië en Bretagne? Deze prachtige abdij, eeuwen terug oorspronkelijk gebouwd ter ere van de aartsengel Michaël, ligt op een rotsachtig eiland voor de kust in de mooie Baai van de Mont St. Michel. Zodra het vloed wordt is het eiland volledig omgeven door water. Slenter door de oude straatjes en klim naar boven waar u vanaf de abdij een prachtig uitzicht over de baai heeft.

De Côte d’Emeraude herbergt één van de mooiste oude piratensteden van de Franse kust : St. Malo. Haar oude stadsmuren bieden een fijn uitzicht op het gezellige zandstrand van deze populaire stad aan zee. Het oude, levendige centrum staat bol van de terrasjes, winkels en restaurants. De stad weet hoe ze haar toeristen moet veroveren.

Verderop langs de kust, aan de Côte de Granit Rose kleuren de granieten rotsen roze. Een prachtig contrast met het heldere blauw van de zee. Dit bijzondere stukje kust, waar de rotsen door weer en wind in allerlei bizarre vormen zijn gebeeldhouwd, is benoemd tot nationaal erfgoed van Frankrijk. Een bijzondere plek om te bezoeken tijdens uw last minute vakantie in Frankrijk.

Maar Bretagne heeft nog meer voor u in petto. Waan u aan het einde van de wereld op la Pointe du Raz. Daar waar grillige rotsen zich in zee werpen en een laatste vuurtoren waakt over de schepen die langs varen. Ontdek idyllische strandjes aan azuurblauw water op het prachtige (schier)eiland van Crozon of verwonder u over de in rijen opgestelde, eeuwenoude megalieten in Carnac.

In welke streek u ook uw last minute in Bretagne boekt, deze regio met haar prachtige kuststrook, eeuwenoude cultuur en vriendelijke gastvrijheid zal u niet onberoerd laten.

Crozon

Naar het zuiden: Loire en de Vendée

Boekt u uw last minute vakantiehuis Frankrijk liever wat zuidelijker? Kies dan één van onze comfortabele vakantiehuizen in de Loire of de Vendée. De Loire streek staat bekend om haar gelijknamige rivier en is een heerlijke streek om te voet of per fiets te ontdekken. U kunt hier genieten van de vele mooie kastelen die in deze groene regio te vinden zijn. Laat u verleiden door de romantiek van deze omgeving terwijl de rivier u meeneemt langs haar weelderig begroeide oevers, gezellige dorpjes en mooie oude steden.

Behoefte aan vitamine D? Dan zit u met een last-minute vakantiehuis Frankrijk naar de Vendée helemaal goed! In deze streek, met de op één na de meeste zonuren van Frankrijk, kunt u heerlijk genieten van de zon op één van de vele, fijne zandstranden die deze regio rijk is.

Ile d'Yeu in de Vendée

Pareltjes aan de kust: Ile d’Oléron en Ile de Re

Een ultiem vakantiegevoel biedt een last minute vakantiehuis Frankrijk naar één van de mooie eilanden aan de kust van de Charente Maritieme. Ile de Re laat de zomer schitteren met haar witgepleisterde huisjes en felgekleurde stokrozen. Een lieflijk eiland dat perfect per fiets te verkennen is. Maar ook het iets grotere Ile d’Oléron zal met haar fijne stranden en vele oesterkwekerijen uw last minute vakantie tot één zonnig avontuur maken.

Wilt u ook even weg en genieten van al het moois dat de Franse westkust u te bieden heeft? Kijk dan snel voor ons actuele aanbod aan last minute vakantiehuis Frankrijk aanbiedngen op onze website en boek één van onze comfortabele vakantiehuizen voor een lage prijs!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief