•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Kindvriendelijke vakantiehuizen Frankrijk

zaterdag 30 april 2016

Vakantie is dé ideale periode om tijd door te brengen met uw kinderen. Om ervoor te zorgen dat u en uw kinderen onbezorgd kunnen genieten van een heerlijke vakantie in Frankrijk beschikt Liberté dan ook over een groot aanbod aan kindvriendelijke vakantiehuizen.

Alle gemak van thuis

In deze kindvriendelijke vakantiehuizen zullen u en uw kinderen zich niet alleen snel thuis voelen, maar treft u tevens al het gemak dat u in uw eigen huis gewend bent. De comfortabele vakantiewoningen beschikken over goed uitgeruste keukens waar zonder problemen flesjes kunnen worden opgewarmd, pannenkoeken kunnen worden gebakken of andere favoriete maaltijden van uw kinderen kunnen worden bereid.

Ook beschikken deze kindvriendelijke vakantiehuizen niet alleen over kinderbedjes (houten bedje of campingbedje), kinderstoelen en andere kinderbenodigdheden, maar vaak zijn er ook traphekjes aanwezig om de veiligheid van uw kinderen te waarborgen.

Verschillende van onze kindvriendelijke vakantiehuizen beschikken over een aparte speelruimte voor de kinderen waar de kinderen een heerlijk partijtje tafeltennis- of voetbal kunnen spelen.

Tevens wordt er bij de inrichting van de kinderkamers  vaak rekening gehouden met de wensen van de kleine gasten, waardoor deze kamers er vrolijk en uitnodigend uitzien!

vakantiehuis CV79

Tuin

Natuurlijk hoort bij een kindvriendelijk vakantiehuis ook een heerlijke tuin waarin onbezorgd gespeeld en naar hartelust geravot kan worden. Veel van onze vakantiehuizen hebben afgesloten tuinen zodat u uw kinderen zonder zorgen hun gang kunt laten gaan. En wat is er fijner dan trampoline springen of schommelen bij je eigen vakantiehuis? Ook daarin voorzien veel van onze kindvriendelijke woningen.

Dieren

Houden uw kinderen van dieren? Wat denkt u van een kindvriendelijk vakantiehuis op of nabij het terrein van een boerderij?

De boerderijdieren maken vaak maar al te graag kennis met de jonge gasten van het vakantiehuis en niet minder vaak ontstaat er zo tijdens een vakantie een innige vriendschap.

vakantiehuis CV103

Met zwembad of aan zee

Zijn uw kinderen echte waterratten, dan doet u ze natuurlijk geen groter plezier dan een kindvriendelijke vakantiehuis met eigen zwembad.

Maar ook een vakantiehuis aan of dichtbij zee zal voor een instant vakantiegevoel zorgen. Normandië en Bretagne bieden u heerlijke stranden waar uw kinderen zich geen moment zullen vervelen!

Vakantiehuis EU38

Dichtbij huis

Gaat u met kleine kinderen op vakantie, dan is het vaak van belang dat de te reizen afstand goed te overzien is. Onze kindvriendelijke vakantiewoningen in Noord-Frankrijk of Normandië liggen op de mooiste plekken van deze streek en op slechts een paar uur rijden van Nederland. U zult verrast zijn hoe dichtbij huis het echte Frankrijk al begint!

Een ‘eigen’ huis op vakantie is vaak één groot avontuur voor kinderen. Ze vinden het heerlijk om ‘hun’ slaapkamer uit te kiezen en het huis, de tuin en de nieuwe omgeving te ontdekken. Dat alles vanuit een veilige en comfortabele plek waar het hele gezin zich op zijn gemak voelt en waar alle gewenste luxe aanwezig is. Dus wilt u zorgeloos vakantie vieren? Boek dan nu één van onze kindvriendelijke vakantiehuizen op de mooiste locaties in Frankrijk!

Franse charme dichtbij Nederland

Schrijf u in voor de nieuwsbrief