•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Grote vakantiehuizen in Frankrijk met zwembad

vrijdag 5 maart 2021

Wilt u er met familie of vrienden even helemaal uit? In een mooie omgeving, omringd door comfort? Kies dan voor een groot vakantiehuis Frankrijk met zwembad! Op de mooiste plekjes in Frankrijk vindt u onze fijne grote vakantiehuizen, die u tevens de luxe van een eigen zwembad bieden.  Voor iedereen, maar vooral voor de kinderen in uw gezelschap, zal een eigen zwembad zeker in de smaak vallen. Want is het niet heerlijk om na een dagtochtje in de omgeving, bij thuiskomst even lekker af te koelen in je eigen zwembad? Of op een warme zomerse dag de kinderen rond zien spetteren in het water, terwijl u en uw vrienden ontspannen genieten van een goed glas Franse wijn op het terras? Bent u ook op zoek naar het goede Franse leven? Bekijk dan snel hieronder onze selectie aan grote vakantiehuizen Frankrijk met zwembad!

Grote vakantiehuizen Frankrijk met zwembad: Ardennen

Op korte afstand van de Belgische grens bent u in de Franse Ardennen al snel helemaal in Franse sferen. Deze groene en bosrijke regio biedt u prachtige wandel- en fietsroutes en heerlijke regionale gastronomische specialiteiten. Daarnaast begeeft u zich hier in het hart van de Champagne streek en moet u een bezoek aan de mooie stad Reims en haar vele champagnehuizen zeker niet overslaan.
Wat dacht u van een comfortabele en gezellige vakantiewoning met zwembad in deze veelzijdige regio? Ons 12 persoons huis in Chooz is met veel zorg en smaak ingericht en heeft een mooi zwembad, van waaruit u weg kijkt over de groene heuvels in de omgeving. Een heerlijk uitgangspunt om deze streek met haar prachtige natuur en vele historische bezienswaardigheden te bezoeken. U en uw gezelschap zullen zich hier geen moment vervelen! Bent u met een groter gezelschap? Huurt u dan het huis AR18 erbij. U kunt dan met 14 personen op deze fantastische plek verblijven.

Bekijk vakantiehuis AR19
Vakantiehuis AR19 in de Franse Ardennen

Grote vakantiehuizen Frankrijk met zwembad: Normandië

Normandië is bij de Fransen zelf een zeer geliefde streek. En niet voor niets: Met haar veelzijdige kuststrook, mooie havensteden en charmante badplaatsen trekt deze regio jaarlijks veel bezoekers. Maar ook het groene achterland en de vele historische en culturele bezienswaardigheden maken deze streek het bezoeken meer dan waard.

Ons grote en comfortabele 10-persoons landhuis met zwembad in Lanthueil (CV146) is daarbij een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de beroemde invasiestranden van Normandië. Op deze stranden kwamen op 6 juni 1944, D-Day, de geallieerde troepen aan land om Europa te bevrijden van haar onderdrukker. Op en nabij de stranden vindt u ook vandaag de dag nog sporen en overblijfselen van deze heftige strijd. Tevens zijn er op diverse plekken herdenkingsmonumenten opgericht, ter nagedachtenis aan alle dappere strijders. Naast de grote historische betekenis, zijn deze mooie stranden ook de perfecte locatie om een heerlijke dag aan zee door te brengen.  Daarnaast kunt u vanuit het sfeervolle landhuis in Lanthueil prima een bezoek brengen aan de mooie steden Caen en Bayeux, om daarna een heerlijke duik te nemen in het verwarmde zwembad in uw eigen tuin!

Bent u op zoek naar rust en wilt u het lieflijke achterland van Normandië ontdekken? Dan staat ons 19e-eeuwse jachtpaviljoen in de Eure, EU24 tot uw beschikking! In de grote tuin van deze karakteristieke 8-persoons vakantiewoning ligt een zwembad waar u, samen met de eigenaar en eventuele andere gasten, gebruik van kunt maken. De tuin grenst aan een bos; u kunt dus direct vanuit uw vakantiewoning een heerlijke wandeling maken.  Een dagje de rust verruilen voor het bruisende stadsleven? Met de trein bent u binnen een uur in Parijs!

Bekijk vakantiehuis MA48
Vakantiehuis MA48 in Normandië

Grote vakantiehuizen Frankrijk met zwembad: Bretagne

Voor spectaculaire kustlijnen bent u in het mooie Bretagne aan het juiste adres. Van roze granietkusten tot grillige kliffen, van ontembare wateren tot idyllische baaien met azuurblauw water: Bretagne heeft het allemaal. Ook vindt u in deze regio tal van gezellige badplaatsen en mooie oude steden. Een streek waar u niet snel uitgekeken zult raken!
Op een prachtige plek, op slechts 300 meter van het plaatsje Sable d'Or les Pins, ligt ons luxe 8-persoons vakantiehuis (CO76) met overdekt en verwarmd zwembad! Een heerlijk huis met alle comfort, van waaruit u zo naar zee wandelt. Een dagje op het water? Wat dacht u van een boottocht naar het schitterende vogelreservaat ‘Les Sept Îles’, om de vele vogelsoorten (waaronder de papagaaieduikers en Jan-van-Genten) te spotten? Heeft u een beetje geluk, dan kunt u hier zelfs dolfijnen langs de boot zien zwemmen! U kunt hier niets anders dan genieten en ons vakantiehuis in Trégastel is dan ook met recht een perfecte plek om vakantie te vieren!

Bekijk vakantiehuis MO53
Vakantiehuis MO53 in Bretagne

Grote vakantiehuizen Frankrijk met zwembad: Vendée

Bent u op zoek naar de zon? Dan zit u in de Vendée helemaal goed, want na Corsica telt deze streek de meeste zonuren van heel Frankrijk. Bent u in deze regio, dan zult u uw kinderen geen groter plezier doen dan met een bezoek aan het spectaculaire themapark Puy du Fou. In dit park, dat al diverse keren is uitgeroepen tot beste themapark ter wereld, worden in diverse waanzinnige shows (compleet met acteurs, vuur, water en veel special effects) gebeurtenissen uit de geschiedenis nagespeeld.
Op nog geen 45 minuten rijden van dit indrukwekkende park ligt ons heerlijke 8-persoons vakantiehuis met verwarmd zwembad (VE9). Zowel de woning als de tuin bieden u alle rust en ruimte, en zijn ideaal voor een gezellig en ontspannen verblijf met vrienden of familie. Een dagje naar de mooie stranden van de Vendée of een bezoek aan de mooie havenplaats La Rochelle behoren ook tot de mogelijkheden.
Wilt u met uw familie of vrienden ook genieten van een zorgeloze en ontspannen vakantie in een comfortabele vakantiewoning met zwembad? Ga dan snel naar onze site en boek dan nu een groot vakantiehuis Frankrijk met zwembad!

Bekijk vakantiehuis VE38
Vakantiehuis VE38 in de Vendée

Schrijf u in voor de nieuwsbrief