•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Grote vakantiehuizen Normandië

maandag 10 april 2023

Bent u op zoek naar de ideale vakantiebestemming voor een groot gezelschap? Laat u dan verrassen door ons aanbod aan comfortabele en grote vakantiehuizen in Normandië. Deze mooie en veelzijdige streek kan door haar grote diversiteit aan natuurschoon, cultuur en historie aan veel verschillende vakantiewensen tegelijk tegemoet komen en dat is wel zo gemakkelijk als u met een grote groep familieleden of vrienden op vakantie gaat. Oud of jong, sportief of geïnteresseerd in cultuur en historie; Normandië biedt voor ieder wat wils en zal alle leden van uw gezelschap ongetwijfeld weten te bekoren.

Grote vakantiehuizen Normandië: Seine Maritime

Wat dacht u bijvoorbeeld van stijlvol overnachten op een romantisch kasteel in de groene en heuvelachtige regio van de Seine Maritime? Kinderen wanen zich hier ridder of jonkvrouw en zullen volop genieten van de ruimte die het landgoed hen biedt om heerlijk te spelen. Vanuit uw kasteel kunt u de prachtige kust en haar schilderachtig mooie kustplaatsen ontdekken. Een bezoek aan de indrukwekkende krijtrotsen van Étretat is iets wat uw gezelschap zeker niet zou moeten overslaan. Wind en water hebben hier in de loop der tijd een fraai stukje beeldhouwwerk afgeleverd en de prachtige gevormde beroemde rotsbogen zijn al voor vele schilders een bron van inspiratie geweest. (SM55)

Of wilt u misschien wakker worden met een adembenemend uitzicht op dit mooie gedeelte van de Normandische kust? Huur dan onze luxe villa voor 14 personen met overweldigend uitzicht op zee. Vanaf het grote houten terras kunt u de prachtige kustlijn bewonderen, terwijl u de gezonde, zilte zeelucht inademt. De villa biedt u alle ruimte en is perfect gelegen voor uitstapjes naar het fraaie Fécamp en haar Palais Bénédictine (van de gelijknamige beroemde likeur Bénédictine) of het lieflijke Veules-les-Roses, dat ook wel bekend staat als één van de mooiste badplaatsen van Normandië. (SM80)

Voor meer comfortabele en grote vakantiehuizen in de regio van de Seine Maritime klikt u hier.

Vakantiehuizen voor grote groepen
Vakantiehuis SM100

Grote vakantiehuizen Normandië: Eure

Één van onze grote vakantiehuizen in Normandië bood ooit onderdak aan de Franse schrijver Hector Malot, alom bekend vanwege zijn beroemde boek ‘Alleen op de wereld’. Het authentieke landhuis, waar hij vast en zeker veel inspiratie heeft opgedaan, ligt op een groot, bebost terrein waar u met uw gezelschap helemaal tot rust kan komen. In de buurt ligt de mooie stad Rouen met haar prachtige kathedraal en gezellige oude centrum. Deze streek leent zich ook uitstekend voor mooie wandelingen; de groene, bosrijke omgeving en de vele schilderachtige dorpjes in de omgeving zijn een lust voor het oog. (EU28)

Wilt u met uw gezelschap eens iets heel anders? Wat dacht u dan van een vakantie in een 19e -eeuwse watermolen. De compleet gerenoveerde molen biedt u vanzelfsprekend alle ruimte en comfort en ligt in een prachtige en rustige omgeving. Het beekje Le Bec kabbelt over het terrein van deze bijzondere vakantiewoning en geeft het ontspannen ritme van uw vakantie aan. Ook vanuit hier zijn mooie wandel- of fietstochten te maken in het schilderachtige en groene gebied van de Eure. Het nabij gelegen plaatsje Le Bec Hellouin behoort met haar bloemrijke straten en prachtige vakwerkhuizen zelfs tot één van de mooiste dorpjes van Frankrijk. (EU3)

Voor meer comfortabele en grote vakantiehuizen in de regio van de Eure klikt u hier.

Vakantiehuizen voor grote families
Vakantiehuis EU57

Grote vakantiehuizen Normandië: Calvados

Ook in de geliefde regio van de Calvados heeft Liberté een veelzijdig aanbod aan grote vakantiehuizen. Op slechts 1 km. van zee en dicht bij de beroemde invasiestranden ligt één van onze vakantiewoningen wel op een hele unieke locatie. Dit 11-persoons vakantiehuis is namelijk gelegen op het terrein van de prachtige 15e-eeuwse abdij van Longues-sur-Mer. Met recht een locatie doorspekt met historie, want niet alleen de abdij geeft u een kijkje in het verleden, maar ook de nabijgelegen indrukwekkende invasiestranden zullen u hun bewogen geschiedenis vertellen. De fijne zandstranden zijn echter ook zeer geschikt voor urenlang strandplezier. Ook een bezoek aan de mooie stad Bayeux is de moeite waard. Hier vindt u onder andere het beroemde ‘Tappisserie de Bayeux’: een 70 meter lang wandtapijt dat is vervaardigd in 1068 en de slag bij Hastings afbeeldt. Een indrukwekkend stuk handwerk dat u wederom meeneemt in de geschiedenis. (CV109)

Wilt u met uw gezelschap de mooie Bloemenkust van Normandië ontdekken? Dan zou ons comfortabele en grote vakantiehuis in de buurt van de mondaine badplaats Deauville en het artistieke Honfleur een goede optie zijn. Deze stijlvol ingerichte, ruime vakantiewoning biedt een heerlijk vertrekpunt om de mooie kust van de Calvados te ontdekken. De ruime tuin biedt veel speelgelegenheid voor de kinderen, maar ook de volwassenen zullen genieten van deze groene oase. Deze charmante streek met haar gezellige en mooie kustlijn, de vele appelbomen waar de beroemde cider van wordt gemaakt en haar vele gastronomische specialiteiten zal ongetwijfeld uw hart weten te stelen. Een heerlijke plek om met elkaar te genieten! (CV149)

Voor meer comfortabele en grote vakantiehuizen in de Calvados klikt u hier.

Vakantiehuizen met meerdere gezinnen
Vakantiehuis CV109

Grote vakantiehuizen Normandië: Manche

Genieten van zon, zee en strand met het hele gezelschap? Ook dat kan uitstekend in het mooie Normandië! De regio van de Manche staat bekend om haar fijne zandstranden en is dan ook de perfecte locatie voor een onbezorgde strandvakantie. Wat dacht u van een ruime 10-persoons vakantiewoning direct aan zee? De kinderen duikelen vanuit de vakantiewoning zo het strand op, terwijl u en uw vrienden of familieleden nog even genieten van een welverdiende kop koffie op het terras. Ook heeft deze woning een fijne speelruimte waar bij regen een heerlijk potje tafelvoetbal of tafeltennis gespeeld kan worden. Uitstapjes naar het nabijgelegen Utah Beach, één van de landingsstranden, of het beroemde Ste. Maire Église behoren ook tot de mogelijkheden.(MA4b)

Voor meer comfortabele en grote vakantiehuizen in de Manche klikt u hier.

Normandië is een heerlijke regio om samen met uw familie of vrienden te ontdekken. En hoe kan dit beter dan vanuit uw eigen comfortabele vakantiewoning? Kijk op onze site voor ons ruime aanbod aan grote vakantiehuizen en boek nu de favoriete bestemming van u en uw gezelschap!

Vakantiehuizen voor groepen vrienden
Vakantiehuis MA56

Schrijf u in voor de nieuwsbrief