•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

De Vélodyssée: met de wind in je haren langs de oceaan

zondag 30 juni 2013

De Vélodyssée is een prachtige route door Bretagne, langs de Atlantische oceaan tot de Baskische kust. Stap op je fiets voor deze adembenemende fietstocht van meer dan 1200 km, waarbij de oceaan nooit ver van je vandaan is. Ontdek tussen Roscoff en Hendaye alle schatten van het Franse kustgebied, terwijl je de sinds 2012 volledig bewegwijzerde route volgt.

Als je de smaak goed te pakken hebt, kun je de Vélodyssée verder volgen, naar Engeland. Steek via de haven van Roscoff het Kanaal over en ontdek ook het Zuid-Oosten van Engeland!

Het maakt niet uit of je er dagtocht maakt of uitgebreid op vakantie bent, met zijn twee of met een groep, je kunt veilig fietsen op de speciale fietspaden. Op de officiële website van de Vélodysée (http://www.lavelodyssee.com, beschikbaar in Frans en Engels) kun je je route plannen met interactieve kaarten, kun je profiteren van aanbiedingen en vind je tips en ervaringen van mensen die je voor zijn gegaan. Onderweg kun je gebruik maken van Accueil Vélo-faciliteiten (hotels, fietsenmakers en andere serviceverleners met het Accueil Vélo-logo die zijn toegewijd aan het goed opvangen van fietsers).

Schrijf u in voor de nieuwsbrief