•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Luxe vakantiehuizen Normandië

zaterdag 24 oktober 2020

Normandië is een perfecte vakantiebestemming als u op zoek bent naar een combinatie van natuurschoon, cultuur, historie en Franse charme. Deze mooie streek, gelegen in het noordwesten van Frankrijk biedt u een overvloed aan bijzondere bezienswaardigheden op korte afstand van Nederland. Liberté vakantiehuizen beschikt over een groot aanbod aan comfortabele, luxe vakantiehuizen in Normandië, van waaruit u deze prachtige regio kunt ontdekken.

Luxe vakantiehuizen Normandië: Seine Maritime
Veel beroemde schilders wisten hun weg reeds te vinden naar het meest noordelijke departement van Normandië, de Seine Maritime. Het bijzondere licht en de zachte kleuren van de zee zijn uniek voor deze streek. Tel hierbij de prachtige witte kliffen die afsteken tegen het groene en weelderige achterland en je hebt een uniek tafereel voor de mooiste schilderijen. Onze luxe vakantiehuizen vindt u op de meest bijzondere plekjes in deze streek. Een aantal van onze vakantiewoningen liggen direct aan zee en bieden, naast alle aanwezige luxe en comfort, een prachtig uitzicht op zee. Een perfect uitgangspunt om de beroemde krijtrotsen van Étretat of één van de mooie kustplaatsen die deze streek rijk is te bezoeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een luxe vakantiewoning met eigen sauna dichtbij het mooie Fécamp en haar beroemde Palais Bénédictine, waar de gelijknamige bekende likeur, ook vandaag de dag, nog steeds gemaakt wordt.

Boek dit comfortabele, goed uitgeruste huis SM24
Vakantiehuis SM24a Ouville l'abbaye

Luxe vakantiehuizen Normandië : Calvados

De mooie kustlijn van de Calvados strekt zich uit vanaf het schilderachtige en artistieke Honfleur tot aan de beroemde invasiestranden waar op 6 juni 1944 de geallieerden aan land kwamen om Europa te bevrijden van haar onderdrukker. Deze veelzijdige regio biedt u heerlijke zandstranden, prachtige kustplaatsen en indrukwekkende historische bezienswaardigheden. Ons aanbod aan luxe vakantiewoningen in deze streek is groot en divers. Wilt u genieten van de prachtige Côte Fleurie met haar mondaine badplaatsen Deauville en Trouville of juist onderduiken in de bewogen geschiedenis van de D-Day stranden; op diverse mooie plekken aan of dichtbij de kust liggen onze comfortabele vakantiehuizen van waaruit u kunt genieten van alles wat de Calvados u te bieden heeft.

Luxe vakantiehuizen Normandië: Manche

Als kind van de zee, biedt de Manche haar bezoekers uiteraard heerlijke zandstranden die garant staan voor fijne strandvakanties met de hele familie. De mooie zandstranden en de toegankelijke zee bieden tevens eindeloos veel mogelijkheden voor de sportieve watersporter. Maar ook natuurliefhebbers kunnen in deze regio hun hart ophalen. Het Parc Regional des Marais du Cotentin et du Bessin is een bijzonder natuurgebied waar u mooie wandel- of fietstochten kunt maken. Daarnaast staat deze streek natuurlijk bekend om misschien wel de meest beroemde bezienswaardigheid van Frankrijk: de prachtige Mont St. Michel. Een eeuwenoude abdij, gebouwd op een rotseiland in de mooie Baie du Mont St. Michel, die met vloed geheel omringd wordt door de zee. Meer historie wordt u geboden door de fijne zandstranden van Utah Beach waar op D-Day de Amerikaanse geallieerden aan land kwamen.
Onze luxe vakantiehuizen vindt u dichtbij de mooiste stranden en bezienswaardigheden van deze regio. Ook hier kunt u weer genieten van al het benodigde comfort; wist u bijvoorbeeld dat in bijna al onze vakantiehuizen was- en afwasmachines aanwezig zijn? Zo houdt u meer tijd over om echt vakantie te vieren.

Boek dit tophuis dichtbij zee in de Manche MA37
Vakantiehuis MA37 in Dragey-Ronthon

Zorgeloos genieten van al het moois dat deze regio’s u te bieden hebben, met alle comfort die u thuis gewend bent? Boek dan nu één van onze luxe vakantiehuizen in Normandië en laat u verrassen door deze rijke streek en haar gastvrijheid!

Al onze vakantiehuizen in Normandië (selecteer op uw eigen luxe criteria)
Vakantiehuis CV105
Vakantiehuis CV194

Schrijf u in voor de nieuwsbrief