•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Vakantiehuizen Frankrijk aan zee

dinsdag 15 november 2016

De zee heeft een enorme aantrekkingskracht op bijna iedereen en is dan ook vaak één van de ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Huurt u een van onze mooie vakantiehuizen in Frankrijk aan zee, dan bent u verzekerd van een heerlijke tijd op de mooiste plekjes aan de Franse westkust. U vindt onze vakantiehuizen aan zee vanaf de steile kliffen aan de kust in de regio Pas de Calais tot aan de warme zandstranden in de Charente Maritime. En waar u ook van houdt; ongerepte kustlijnen, duizelingwekkende kliffen of gouden stranden, onze comfortabele vakantiehuizen zijn hèt perfecte uitgangspunt om te genieten van de ongekende veelzijdigheid van de Franse westkust.

Vakantiehuizen Frankrijk aan zee: Pas de Calais

Nog niet eens zo ver van huis vindt u een aantal van onze zeer comfortabele vakantiehuizen dicht bij de imposante kliffen van Cap Blanc Nez en Cap Gris Nez. Bij helder weer kunt u vanaf deze krijtrotsen helemaal tot aan de Engelse kust kijken. Rondom beide kliffen zijn diverse wandelroutes langs de kust te volgen. Een heerlijke plek om uit te waaien en te genieten van een mooi uitzicht op zee. Onze vakantiehuizen liggen hier op loopafstand van zee en zijn ideaal voor een ontspannen week weg met de hele familie. Een bezoek aan het levendige Boulogne sur Mer is ook zeker een aanrader. Bezoek vooral het Nausicaa, een zeecentrum met een indrukwekkend aquarium waar u wordt meegenomen naar het leven onder zee en kennis maakt met al haar kleurrijke bewoners.

Boek een vakantiehuis in Pas de Calais
Vakantiewoning PC27

Vakantiehuizen Frankrijk aan zee: Normandië

Côte d’Albâtre

De kustlijn van de Seine Maritime in Normandië trakteert u met haar grillige krijtrotsen en prachtige lichtval op een oogverblindend schouwspel, dat al menig schilder naar deze kusten lokte. Vanuit wee van onze charmante vakantiehuizen (SM107 / SM108) loopt u direct naar wellicht de beroemdste kliffen van deze kust; de prachtig gevormde rotsen van Étretat. Of geniet vanaf uw grote balkon van onze luxe vakantiewoning in St. Pierre en Port (SM80) van een oogstrelend uitzicht op zee die met al haar kleurschakeringen van helderblauw tot diepgroen altijd weer een andere aanblik biedt.

Boek nu
vakantiehuis SM80

Côte Fleurie

Aan de overkant van de Seine vindt u onze vakantiehuizen aan de geliefde kust van de Côte Fleurie. Wat dacht u van een met smaak ingerichte vakantiewoning (CV124 / CV125) in één van de mooiste havenplaatsjes van Normandië: Honfleur. Geniet van het uitzicht vanaf een gezellig terrasje in de oude haven, of slenter door het oude centrum en ontdek de pittoreske straatjes die bol staan van de winkeltjes en galeries. De sfeer van weleer vermengt zich hier met levendige gezelligheid en een vleugje creativiteit. Vergeet vanuit hier ook zeker niet de heerlijke stranden van de chique badplaatsen Deauville en Trouville te bezoeken!

Boek vakantiehuis CV124
Vakantiewoning CV124

Invasiestranden

Veel van onze vakantiehuizen in Frankrijk aan zee vindt u langs de beroemde invasiestranden van Normandië. Aan deze kustlijn, die loopt van het plaatsje Ouistreham tot aan het dorpje Ste Maire Église, vielen op de nacht van 6 juni 1944 de geallieerde troepen Normandië binnen en maakten zij de weg vrij naar een bevrijd Europa. Onze comfortabele vakantiehuizen aan zee (bijvoorbeeld CV28) zijn het ideale uitgangspunt om deze historische stranden, hun monumenten en musea te bezoeken. Ondanks de beladen historie zult u ongetwijfeld genieten van de schoonheid van deze stranden en biedt het fijne zand een heerlijke plek voor urenlang strandplezier.

Boek een vakantiehuis bij de invasiestranden
Vakantiewoning CV28

Manche

Ook aan de kust van de Manche vindt u onze fijne vakantiehuizen en kunt u genieten van zee en strand direct voor uw deur! Ook qua natuurschoon heeft de Manche veel te bieden, met haar grillige kustlijn rond Cap de la Hague of de prachtige moerasgebieden in het oosten. Of wat dacht u van een comfortabele vakantiewoning (MA37) met uitzicht op de schitterende baai van de Mont St. Michel? Huurt u een huisje aan de kust van de Manche dan heeft u zelfs de mogelijkheid een dagtocht te maken naar de mooie kanaaleilanden Guernsey en Jersey.

Boek een vakantiehuis in Manche
Vakantiewoning MA37

Vakantiehuizen Frankrijk aan zee: Bretagne

Ook Bretagne is de ideale streek om uw vakantie aan de kust door te brengen. Onze vakantiehuizen liggen op de mooiste plekken aan deze prachtige en veelzijdige kustlijn.

Côte d’Emeraude

De noordkant van de Bretonse kust biedt u met haar mooie stranden en prachtige havenplaatsen de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie Ons fijne vakantiehuis in de prachtige oude havenstad St. Malo (IV18) biedt u het perfecte uitgangspunt voor een bezoek aan het levendige oude centrum van de stad, haar historische stadswallen of het gezellige, fijne zandstrand. Ook andere mooie bad- en havenplaatsen, zoals het gezellige Dinard of het mooie Cancale zijn vanuit hier prima bezoeken.

Boek nu
Vakantiewoning IV18

Côte de Granit Rose

De kustlijn van de Côte de Granit Rose kenmerkt zich door de bijzondere roze kleur van de rotsen. Deze rotsen zijn in de loop der tijd door weer en wind geslepen en u vindt aan deze kust dan ook veel exemplaren in de meest bizarre vormen. Een heerlijke kust om te voet te ontdekken, vanuit bijvoorbeeld onze gezellige vakantiewoning (CO48) vlak bij het mooie Perros Guirec.

Boek een vakantiehuis bij Côte de Granit
Vakantiewoning CO48

Finistère

Bent u op zoek naar verborgen stranden en helderblauwe baaien? Ook dan zit u goed in Bretagne! De stranden op het schiereiland Crozon, zijn misschien wel het meest exotische dat Bretagne u te bieden heeft! Daarnaast biedt dit gedeelte van Bretagne ook ongetemd natuurschoon en woeste wateren bij Cap Sizun of het indrukwekkende Point du Raz. Prima te bezoeken vanuit onze vakantiewoningen aan zee FI3a en FI3b!

Boek een vakantiehuis in Finistère
Vakantiewoning FI3b

Morbihan

Genieten van historie, pittoreske vissersplaatsjes en mooie zandstranden? Dat kan vanuit uw vakantiewoning aan de kust van de Morbihan. Hier vindt u in Carnac de mysterieuze, in rijen opgestelde megalieten, die al eeuwenlang voor raadsels zorgen, maar nog steeds hun geheim niet hebben prijsgegeven. Duik in de historie van deze prachtige omgeving vanuit één van onze fijne vakantiewoningen aan dit mooie stukje Bretonse kust (MO18).

Boek een vakantiehuis in Morbihan
Vakantiewoning MO18

Loire

De Loire streek staat vooral bekend om haar prachtige kastelen en zonovergoten wijngaarden. Maar wist u dat deze streek ook heerlijke zandstranden biedt? Wat dacht u van het sfeervolle Plage des Dames op het eiland Noirmoutier dat al sinds oudsher een begrip is onder vele badgasten? Of huur een woning (LA17) bij het mondaine en bruisende kilometers lange strand van La Baule. Deze plaats staat niet alleen garant voor uren strandplezier, maar flaneren over de boulevard is hier tevens tot kunst verheven!

Boek een vakantiehuis in Loire
Vakantiewoning LA17

Vendee

Deze streek kent na Corsica de meeste zonuren van Frankrijk en is met haar gouden stranden dan ook de perfecte locatie voor een heerlijke vakantie aan zee!

Boek een vakantiehuis in Vendee

Vakantiehuizen Frankrijk aan zee: Charente Maritime

Ook de Charente Maritme leent zich uitstekend voor een heerlijke strandvakantie aan de Franse kust. Een vakantiehuisje op het idyllische eiland Ile de Ré (CM6), met haar mooie stranden en kleurrijke stokrozen staat garant voor het ultieme zomergevoel. Het iets grotere Ile d’Oléron biedt ook heerlijke stranden en men beweert dat op dit eiland de beste oesters worden gekweekt! Nog een andere troef van deze kuststreek is de prachtige oude havenplaats La Rochelle. Er bestaat geen betere plek om een heerlijke zomerse dag af te sluiten dan op een terras in de pittoreske oude haven van de stad.

Boek een vakantiehuis in Charente Maritime
Vakantiewoning CM6

Heeft u ook zo’n zin in een fijne vakantie aan de kust?

Boek dan nu één van onze comfortabele vakantiehuizen in Frankrijk aan zee!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief