•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Vakantiehuis Vendée met zwembad

maandag 30 mei 2016

Bent u op zoek naar een comfortabel vakantiehuis met zwembad in Frankrijk? Kijk dan eens bij onze vakantiehuizen met zwembad in één van de zonnigste regio’s van Frankrijk: de Vendée.
Deze streek staat bekend om haar zonovergoten gouden zandstranden, gezellige badplaatsen en de mooie eilanden Île de Noirmoutier en Île d’Yeu en is met recht de ideale locatie voor een heerlijke strandvakantie. Maar ook landinwaarts zal deze regio u bekoren met haar bijzondere moeras- en wallenlandschappen, ongerepte groene natuurgebieden en historisch erfgoed. Een vakantiehuis met zwembad in de Vendée is het perfecte uitgangspunt om de schoonheid van deze regio te ontdekken. Want was is er, na een mooie vakantiedag, fijner dan even heerlijk bijkomen aan de rand van uw eigen zwembad!

Vakantiehuis Vendée met zwembad: VE9

Een bijzonder gebied om te ontdekken is het moerasgebied van de Marais Poitevin, na de Camargue het op één na grootste moerasgebied van Europa. Vanuit ons vakantiehuis in St. Juire Champgillon (VE9) is het mooiste gedeelte van dit gebied, ‘het groene Venetië’ goed te bezoeken. Hier vindt u ontelbare kanalen die een landschap doorkruisen dat bestaat uit honderden kleuren groen. Wilgen en populieren omzomen de begroeide oevers en spelen met het licht dat in ontelbare kleurschakeringen op het water valt. U kunt dit bijzondere landschap het beste vanaf het water verkennen. Op diverse plekken vertrekken traditionele platte boten om u naar de mooiste plekken te voeren. Als u langs de oevers met haar pittoreske stenen huisjes voert, zult u begrijpen waarom dit gebied ook bij kunstenaars zo populair is.

Ook het oude stadje Fontenay le Comte met haar prachtige gebouwen in Renaissance stijl of één van de mooiste middeleeuwse dorpjes van Frankrijk, Vouvant, zijn vanuit vakantiewoning VE9 goed te bereiken. Wilt u uw kinderen verrassen, neem ze dan mee voor een spectaculair dagje uit naar het populaire themapark ‘Puy du Fou’. De indrukwekkende shows met historische thema’s zorgen voor een dag om nooit te vergeten!

Vakantiehuis VE9

Vakantiehuis Vendée met zwembad: VE22 en VE22a

Genieten van uw eigen zwembad kan op stand vanuit onze gezellige vakantiewoningen in St. Christophe du Ligneron (VE22 en VE22a). Deze twee vakantiewoningen liggen op het landgoed van een baron en barones. Een heerlijke plek om tot rust te komen en te genieten van alles wat la douce France te bieden heeft. Wilt u een dagje met uw gezin naar zee, dan is het fijne zandstrand van Saint Jean de Monts een echte aanrader. Het strand loopt hier rustig af in zee en is hierdoor ideaal èn veilig voor kinderen. Langs de kust en langs de moerasgebieden direct achter de kust zijn diverse fijne fietspaden aangelegd en is de omgeving prima per fiets te verkennen.

vakantiehuizen VE22 en VE22a

Vakantiehuis Vendée met zwembad: VE40, VE41 en VE42

Ook onze vakantiehuizen met zwembad in Soullans (VE40, VE41 en VE42) zijn een prima uitgangspunt om de heerlijke kust van de Vendée te verkennen. Neem eens de boot naar het mooie eiland Île d’Yeu dat hier vlak voor de kust ligt, en ontdek haar vele gezichten. Geniet van het prachtige uitzicht op de oceaan vanaf de woeste kust aan de zuidkant, rust uit in één van de idyllische baaitjes of ontdek de vriendelijke stranden aan de oostkant van het eiland. Ook het eiland Noirmoutier moet u zeker niet overslaan. Met haar gele mimosa, gouden duinen en geurende zeedennen en aardbeibomen is dit eiland sinds jaar en dag een paradijs voor vele toeristen en dagjesmensen. Laat u betoveren door de charme van het elegante ‘Plage des Dames’ of geniet van de vele watersporten die op dit mooie eiland mogelijk zijn. Ook de oversteek van het vaste land naar het eiland, via de Passage du Gois, is al een belevenis op zich.

Langs de kust van de Vendée vindt u talrijke oesterkwekerijen en deze streek is dan ook de plek bij uitstek om deze delicatesse te proeven! Daarnaast kunt u hier natuurlijk ook terecht voor andere heerlijke verse visgerechten of fruits de mer.

Île d'Yeu

De Vendée is een heerlijke plek om met uw gezin te genieten van een ongedwongen vakantie vol ontspanning en plezier. Onze vakantiehuizen met zwembad zorgen voor een comfortabel uitgangspunt van waaruit u in alle rust deze bijzondere streek kunt ontdekken. Wilt u ook genieten van deze prachtige regio? Kijk dan snel bij ons aanbod aan mooie vakantiehuizen in de Vendée met zwembad!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief