Home > Nieuws > Een heerlijk Normandisch gerecht: kip met cider

Een heerlijk Normandisch gerecht: kip met cider

Biologische kip met cider

Dit eenvoudig te bereiden gerecht is typisch Normandisch en erg smakelijk!

Voorbereidingstijd: 15 minuten. Suddertijd : 2, 5 uur.

Snijd een biologische kip in stukken en braad deze vervolgens even aan in boter of in olie. Voeg 1,5 dl calvados toe en flambeer het. Bestrooi de kip met een eetlepel bloem en roer het er goed doorheen. Vul het aan met cider, peper en zout. Voeg een bouquet garni toe, een ui met erin gestoken kruidnagelen en een paar gesnipperde uien.

Laat het geheel 2 tot 2,5 uur sudderen en voeg vervolgens een handje champignons toe. Dit gerecht kunt u het beste opdienen met een goede cider!

Bon appetit!

2 thoughts on “Een heerlijk Normandisch gerecht: kip met cider

 1. Hallo, Wanneer wij op onze webshop een aparte blog pagina aanmaken en daar om de week of elke dag een product van ons assortiment bespreken met foto, link naar het product, enz. Heeft dit dan op de wat langere termijn ook invloed op een betere vindbaarheid?Ik lees het graag. Bij voorkeur via ons email adres.

  • Beste Lucas,

   Wij zijn geen expert op dat gebied dus deze vraag kun je beter stellen aan een internet marketeer. Mocht je nog een goede zoeken, kijk dan eens op de site van http://www.dots-digits.nl. Wellicht dat zij je verder kunnen helpen.

   Met vriendelijke groet
   Jessica Kappers
   vakantiehuisfrankrijk.nl

Comments are closed.