•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Charmante vakantiehuizen in Frankrijk

maandag 21 maart 2016

Bent u op zoek naar een mooi en comfortabel vakantiehuis van waaruit u kunt genieten van een heerlijke vakantie in het veelzijdige Frankrijk? Een leuk vakantiehuis op één van de leukste plekjes van Frankrijk?

Kijkt u dan eens bij ons uitgebreide aanbod aan charmante vakantiehuizen in Frankrijk. U vindt onze huizen in de prachtige en diverse regio’s aan de westkust van Frankrijk. Boek een authentiek Normandisch vakwerkhuis van waaruit u de mooie Côte d’Albatre met haar witte krijtrotsen kan verkennen, of huur een ruime woning dichtbij de indrukwekkende invasiestranden. Ontdek de mysteriën van de megalieten in Carnac, of laat u betoveren door de schitterende kustlijn van Bretagne. Geniet van de gouden stranden van de Vendée of ontdek vanuit één van onze charmante vakantiehuizen de heerlijke eilanden van de Charente Maritime. Wilt u wandelen in de Franse Ardennen of de Champagne streek bezoeken? Ook in deze streek verhuren wij diverse leuke vakantiewoningen. Kortom; onze charmante vakantiehuizen in Frankrijk zijn het juiste uitgangspunt voor een zorgeloze en onvergetelijke vakantie in La douce France!

Verrassend Noord-Frankrijk

Ook als u niet te ver wilt reizen kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Franse sferen. Onze charmante vakantiehuizen in Noord-Frankrijk laten u graag kennis maken met deze, voor velen nog onbekende, streek. Wist u bijvoorbeeld dat hier één van de mooiste baaien ter wereld te vinden is?

De baai van de Somme is een prachtig natuurgebied waar ontelbare vogelsoorten te vinden zijn en waar ook zeehonden graag komen om te genieten van een zonnebad op één van de zandbanken. Huurt u één van onze gezellige vakantiehuizen in of nabij St. Valéry sur Somme, dan kunt u volop genieten van de natuurlijke schoonheid van dit gebied èn de charme van dit pittoreske, oude stadje. Een aantal van onze luxe vakantiehuizen in de regio Pas de Calais liggen op loopafstand van zee, en vanuit hier kunt u niet alleen genieten van een heerlijk uitzicht maar ook van de vele gezellige badplaatsen of de indrukwekkende kliffen van Cap Blanc Nez en Cap Gris Nez. Noord-Frankrijk heeft verrassend veel te bieden, en dat allemaal heerlijk dicht bij huis!

Vakantiehuis SO28 vlakbij de mooie baai van de Somme

Veelzijdig Normandië

Ook op de mooiste plekjes van Normandië vindt u onze charmante vakantiehuizen. In Haute Normandie wachten de prachtige witte krijtrotsen om door u ontdekt te worden. Een streek vol verbluffende vergezichten en inspirerende kleurschakeringen, waar veel schilders en kunstenaars hun hart al aan verloren hebben. Landinwaarts vindt u lieflijke, groene valleien en pittoreske dorpjes. Maar ook de historische stad Rouen met haar grote kathedraal of de kleurrijke en beroemde tuinen van Monet in Giverny zijn vanuit onze vakantiehuizen prima te bezoeken.

In Basse Normandie zijn onze vakantiehuizen aan de gezellige Côte Fleurie de perfecte uitvalsbasis om de artistieke havenstad Honfleur of de mondaine badplaatsen Deauville en Trouville te bezoeken. Honfleur, ook wel de parel van Normandië genoemd, nodigt u graag uit op één van haar terrassen aan de prachtige oude haven. Dwaal door haar kleine oude straatjes met de vele gezellige winkeltjes en bijzondere galeries en dompel u onder in de gemoedelijke en creatieve sfeer die dit mooie stadje uitstraalt. De grandeur van weleer vindt u terug in de chique badplaatsen Deauville en Trouville. Ooit opende Coco Chanel haar eerste kledingwinkel in Deauville en sindsdien zijn vele bekende modehuizen haar gevolgd. Geniet naast de vele prachtige winkels, ook van het mooie strand met haar kenmerkende houten boulevard en vrolijk gekleurde parasols.

Maar ook de indrukwekkende invasiestranden van Normandië zijn vanuit onze charmante vakantiehuizen goed te bezoeken. Veel van onze vakantiewoningen liggen direct aan, of dichtbij deze bijzondere stranden die u meenemen in de geschiedenis rondom D-Day. Ondanks de beladen historie van deze stranden zult u tevens worden overrompeld door de schoonheid van het gebied en lenen de fijne stranden zich ook uitstekend voor een heerlijk dagje aan zee.

Vakantiehuis SM76 in de Seine Maritime

Betoverend Bretagne

Bent u er eenmaal geweest dan zal Bretagne voorgoed een bijzondere plek in uw hart innemen. Deze prachtige streek met haar overweldigende kustlijn, indrukwekkende historie en mooie oude steden heeft iets magisch. Een charmant vakantiehuis is perfecte basis om deze betoverende streek kan ontdekken. Wat dacht u van een vakantiehuis dichtbij de prachtige roze granietkust, waar rotsen in de meest bizarre vormen een prachtige roze kleur hebben? Of zoekt u liever de wilde kant van Bretagne op en waant u zich aan het einde van de wereld op het woeste Pointe du Raz? Laat u zich verleiden door de charme van de oude havenstad St. Malo of duikt u onder in de geschiedenis bij de rijen mysterieuze menhirs bij Carnac? Vanuit onze vakantiehuizen in Bretagne is het genieten van alles wat het Bretonse leven u te bieden heeft. Reist u mee? De vriendelijke Bretonse bevolking zal u met open armen ontvangen!

Vakantiewoning CO48 bij de roze granietkust

Zonnige Loirestreek

Onze charmante vakantiehuizen in de Loirestreek nemen u mee van de heerlijke zonovergoten stranden van de Loire Atlantique en de Vendée tot aan de oevers van de ongetemde Loire rivier die zich als een glinsterend lint door het groene landschap slingert. Ontdek de heerlijke stad Nantes, met haar Château des Ducs en haar vele creatieve kunstuitingen, of neem de fiets en laat u langs de vele goed begaanbare fietsroutes leiden langs pittoreske dorpjes en sprookjesachtige kastelen. Ontdek het paradijselijke mimosa eiland, Noirmoutier of geniet van de eindeloze zandstranden in La Baule.

Vakantiehuis LA26 in de buurt van Nantes

Paradijselijk Charente Maritime

Op zoek naar het onvervalste eilandgevoel? Huur dan één van onze comfortabele vakantiehuizen op of vlak bij de mooie eilanden île de Ré of Île d’Oléron. Île de Ré zal u met haar wit geverfde huisjes en met stokrozen omzoomde straatjes al bij een eerste kennismaking weten te betoveren. Op Île d’Oleron lijkt het gehaaste leven van alledag mijlen ver weg. Met haar kleurrijke houten huisjes, oestercultuur en heerlijke stranden, is het - samen met haar kleine zusje Île de Ré - één van de pareltjes van deze regio. Landinwaarts vindt u onze charmante vakantiehuizen dicht bij bijzondere oude steden zoals Saintes. Ook de stad Cognac, waar de gelijknamige drank vandaan komt, is een bezoek meer dan waard. Laat u leiden door één van de beroemde cognac huizen en ontdek de geschiedenis van deze heerlijke drank.

Heeft u ook zo’n zin om vanuit uw eigen, charmante vakantiehuis één van deze mooie streken van Frankrijk te ontdekken? Kijk dan snel op onze website en boek één van onze charmante vakantiehuizen in Frankrijk!

Vakantiehuis CM6 op île de Ré

Schrijf u in voor de nieuwsbrief