•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 18 jaar persoonlijke, snelle service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Tips voor het boeken van uw ideale vakantiehuis!

woensdag 22 februari 2012

Het zoeken en boeken van een vakantiehuis online gaat tegenwoordig snel en eenvoudig. Waar veel mensen echter tegen aan lopen is dat ze door de bomen vaak het bos niet meer zien. Hierbij een aantal praktische tips voor het boeken van uw ideale vakantiehuis:

1) Boek op tijd. Vanaf december wordt er al volop geboekt voor het hoogseizoen. Wacht niet te lang, veel geliefde huizen worden zelf al vanaf september geboekt voor het jaar erna!

2) Maak van tevoren een wensenlijst. Vermeld het aantal slaapkamers, de afstand naar zee en de afstand die u maximaal wilt reizen vanaf Nederland. Verder zijn vragen belangrijk als: gaat de hond mee, moet het kindvriendelijk zijn en moet het rustig liggen en/of in de buurt van een grote plaats?

3) Houd er rekening mee dat de verhuur vaak van zaterdag-zaterdag loopt in het hoogseizoen. Buiten deze periodes is het vaak mogelijk om flexibel te huren.

4) Met wie ga je in zee? Let op wat aanbieders leveren. Veel websites zijn een soort Marktplaats voor huizen en bieden geen kwaliteitsgaranties. Bij kleine gespecialiseerde organisaties die de huizen zelf bezoeken ligt de kwaliteit doorgaans hoger. Bovendien zijn zij in staat antwoord te geven op specifieke vragen, dit in tegenstelling tot de grote organisaties.

5) Contoleer de bijkomende kosten. Worden er boekingskosten berekend en wat bent u kwijt aan kosten voor water, gas en elektriciteit.

Betrouwbare, gespecialiseerde, kleine organisaties (lid SGR) die inmiddels een goede naam hebben opgebouwd zijn:

Schrijf u in voor de nieuwsbrief