•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 18 jaar persoonlijke, snelle service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Op vakantie naar Bretagne met kinderen

maandag 2 juli 2018

We kennen Bretagne natuurlijk allemaal van de spectaculair mooie kustlijn met de woeste rotsformaties, de steeds wisselende kleuren van zee, de betoverende uitzichten en de vaak exotische baaien met de mooie zandstranden. Het is een heerlijk gebied om uw vakantie door te brengen en de zilte zeewind door uw haren te laten waaien. Voor uw kinderen is het strand ook een prachtige speeltuin om de fantasie de vrije loop te laten. Het enige wat ze nodigen hebben is een emmer en een schep, en de mooiste zandkastelen kunnen gebouwd worden!<br />Maar behalve het strand is er voor kinderen nog veel meer te beleven in Bretagne. Er zijn talrijke leuke bezienswaardigheden te bezoeken en sportieve uitstapjes te maken. Ze hoeven zich niet te vervelen. We zetten hieronder de meest opvallende voor u op een rijtje:

Kastelen, kastelen en nog meer kastelen

 Net als langs de Loire zijn er in Bretagne veel kastelen te bezichtigen. Van stoere, vervallen ruïnes tot keurige paleizen. Kastelen zijn altijd leuk met kinderen, maar we noemen er 2 die zich vooral richten op de jeugd:

Château fort de la Hunaudaye: Dit schitterende kasteel met mooie ophaalbrug en grachten rondom ligt midden in het Bretons platteland en  is vooral gericht op kinderen: er worden workshops gegeven en het is er zelfs mogelijk om het kasteel ’s nachts te bezoeken: het schijnt namelijk dat het er spookt!

Zoekt u een leuk kindvriendelijk vakantiehuis in de buurt van Château fort de la Hunaudaye dan is dit vrijstaande 6 pers. huis met gemeenschappelijk zwembad geschikt of dit 4 pers. huis met gemeenschappelijk zwembad

Schrijf u in voor de nieuwsbrief